Workshops

Auralifters en Energetische vervuiling

Lichaamseigen- en lichaamsvreemde-energie hoe ga je er mee om? 

We dragen meerdere energievormen in ons mee. Hoe meer vreemde energie je bij je draagt hoe minder jij jezelf kunt zijn. Het geeft een zwaarte en vermoeidheid wanneer je te veel lichaamsvreemde energie bij je draagt. Zowel op de avond als op de themadag zullen we het hebben over de diverse energieën die er zijn, hoe het kan dat je die in je opneemt alsof het eigen energie is. Hoe weet je wat eigen energie is en wat vreemde energie is. Welke mogelijkheden heb je om deze niet eigen energie los te laten opdat je weer in je eigen vitale energie kunt komen. Wat kun je doen tegen energetische meelifters en energetische auravervuiling. Er wordt zowel achtergrond informatie gegeven als ook hele praktische tips:

  • Je auraveld verzorgen en healing geven. Je eigen energie versterken zodat er geen meelifters kunnen aanhaken
  • Wat kan je doen wanneer je niet eigen energie bij je draagt, hoe laat je dit los?
  • Hoe verwerk je jouw onverwerkte ervaringen uit je jeugd zodat dit niet als ballast energie in de weg blijft zitten?
  • Hoe verwerk je vreemde energie die je als kind hebt opgenomen van je ouders?

Tijdens de themadag werken we met elkaar aan het healen en opschonen van ons auraveld, het loskoppelen van de niet eigen energieën en het herstellen van de auragaten. De avond is meer gericht op uitleg en praktische tips, gedurende de dag leer je er echt zelf mee werken zodat je thuis verder aan de slag kunt en je geen speelbal meer hoeft te zijn van de energieën om je heen.

Wil je meer lezen over wat er tijdens deze themadag aanbod komt lees dan ook Lichaamseigen energie en Lichaamsvreemde energie.

Kosten en praktische uitwerking

De avond en de dag zijn los van elkaar te volgen. De kosten voor de avond zijn 25 euro, de kosten voor de dag zijn 75.00 euro. Wil je graag beiden volgen dan betaal je 90,00 euro.

Koffie en thee inclusief iets lekkers is gratis. Er is een ondersteunende kaart te verkrijgen waar een stappenplan opstaat om erachter te komen of iets eigen energie of vreemde energie is. Deze kaart is gratis wanneer je de dag volgt. Wil je de avond volgen en de kaart kopen dan betaal je voor de losse kaart 12.00 euro.

In het centrum lopen we niet op schoenen, er zijn sloffen aanwezig doch wellicht vindt u het prettig om eigen sokken of sloffen mee te nemen.

Tijden:

19 november 2018: De avond is van 19.30 - 21.30 uur vanaf 19.15 is de deur open en staat thee en koffie klaar.
27 november 2018: De dag is van 10.00 - 17.00 uur vanaf 9.30 is de deur open en staat thee en koffie klaar.
Opgeven via het workshop formulier