Workshops

Lezing Dagbewustzijn en Droombewustzijn

Wat heeft onze droom te maken met onze dagelijkse werkelijkheid. Een avond over droomuitleg en nog veel meerDag en droombewustzijn

Dagbewustzijn en droombewustzijn, wat is het verschil? Kan ik leren om in de nacht bewust te zijn, dingen in mijn droom veranderen? Wat is het effect van het bewuster worden in de nacht?

Deze avond zal Noor Elffers ons meenemen in de wereld van de dromen. Dit is een wereld apart waarin veel wijsheid ligt voor ons dagelijks leven. Door onze nachten aandacht te geven en onze dromen te leren herinneren, kunnen we veel te weten komen over wat er in ons onder- en bovenbewustzijn leeft. Voor de meesten van ons is de dag belangrijker dan de nacht. Wanneer je niet goed kunt slapen of je slaap verstoord wordt door nare dromen, begrijp je direct hoe belangrijk de nachten zijn voor je gezondheid. Noor geeft verschillende tips om betere nachten te hebben. Wat je kunt doen om beter te slapen. Op welke wijze je makkelijker je dromen kunt onthouden. Verder zal zij een tip van de droomsluier oplichten om je een idee te geven hoe je de wijsheid die in je droom verstopt zit kunt ontdekken. Zo krijg je een dieper inzicht in jezelf via je dromen. Uiteindelijk schenkt dit je healing en spiritueel ontwaken.

Er is nog geen datum bekend waarop Noor weer deze lezing zal geven. Houdt de Nieuwsbrief in de gaten of de Agenda
Noor geeft een Droomwerk cursus van 4 avonden. (inschrijven kan, bij vier cursisten plan ik de data)
Info: contact formulier of bel Noor Elffers 06-28423459
Aanmelden: Inschrijfformulier voor een workshop