Workshops

De workshops hebben tot doel om in korte tijd een vaardigheid aan te reiken en inzichten te geven die de cursist zelf kan toepassen in zijn/ haar dagelijks leven. Alle workshops zijn gericht op healing, reading, verdieping en bewustwording, spiritueel ontwaken, intuitieve ontwikkeling, leren omgaan met je helder waarnemende vermogens en hooggevoeligheid, frequentie verhogend en innerlijk meesterschap.

Innerlijke kampvuurceremonie

 

 

 

 

 

Korte workshop

Innerlijke kampvuurcerermonie is een ceremonie met jezelf. Het geeft je meer helderheid over issues waarmee je rondloopt.

  • Heb je wel eens dat je blijft malen over iets?
  • Loop je in je leven regelmatig tegen het zelfde aan?

Lees meer...

Open dag 2 september'18

2 september 2018 van 11.00 - 17.00 uur

Kom genieten van de sfeer, de tuin en het huis.
Laat je voorlichten over de verschillende opleidingen die te volgen zijn bij Noorderlicht Academie

Lees meer...

Meditatie avonden

Op woensdagavond van 19.30 - 21.00 uur € 6.00 euro per avond. 

Een diepe ontspanning heeft een heilzaam en genezend effect op je lichaam, je ziel en je geest!

Lees meer...

Hooggevoeligheid Wat Nu?

Voor ieder die gevoelig is, is dit een bruikbare dag met tips en gelijkgestemden.  Veel mensen die hooggevoelig zijn hebben een fijne afstemming op hun omgeving.

Lees meer...

Huis Zuiveren en trilling verhogen

Beslist de moeite waard. Geeft je huis een hoge trilling, zuivering en bescherming. We werken met de vijf heilige geometrische figuren in bergkristal op een kristalbeamer van plexiglas of kristal/sunghit. Kristalbeamer

Lees meer...

Entiteiten en Co

Een eendaagse workshop over “vreemde” energieën.

Dit kunnen heel simpel andere mensen, dieren, planten of mineralen zijn, of energieën van in of van boven de aarde.

Energieën van entiteiten, overledenen of elementenwezens.

Lees meer...

Droomwerk cursus

Droomwerk cursus

Helder dromen 

Helder leren dromen en uit je dromen de aanwijzingen leren halen voor je dagelijks leven.

Dromen geven je een dieper inzicht in jezelf.

Lees meer...

Planeet Inwijdingen

Mercurius ZegelSpeciaal voor Therapeuten en Healers: In anderhalf uur ontvang je een Planeet Inwijding. De uitleg over de planeetenergie, Een Planeet meditatie ~ initiatie, en hoe je ermee kunt werken in je praktijk. Schrijf je nu in!

Lees meer...

Christusenergie inwijding

wervelkolomDoordat er steeds meer mensen een verhoogde sensitiviteit ervaren en hun bewustzijn verruimen ontstaat er een behoefte aan een verfijnde healing vorm. Een healing die in het fijnstoffelijke bereik werkzaam is. Een inwijding met Christusenergie geeft je de mogelijkheid om anderen en jezelf in de verticale Christus Atelier tiller.deenergieën te ondersteunen en te helen. In Duitsland wordt dit "Begradigung" genoemd. De Christusenergie is zo krachtig en stralend dat het je lichtlichaam, je levensenergie, je etherkrachten, versterkt en oplaad. Je hele energieveld wordt in balans gebracht en geharmoniseerd. Dit heeft op veel zaken effect.

Lees meer...

Planeten Healing

3-daagse Cursus met inwijdingen

Leren werken met planeet energieën als; Zon, Maan, Mars, Mercurius, Jupiter, Venus en Saturnus. We intensiveren de verbinding met de planeet energieën met behulp van planeetzegel meditaties, planeet-stemvorken en planeet-healingen. De planeten werken in op onze organen. De werking en het spel van de planeten worden behandeld en duidelijker voor je.planeetster

Lees meer...

Spagyriek & Stemvorken

Stemvorken en spagyriekmiddelen te samen kunnen een geweldig effect hebben. Met de spagyriek middelen zijn we in staat om frequentiemiddelen te maken die ondersteund worden door de trillingsfrequenties van de stemvorken.

Lees meer...

Lezing Dagbewustzijn en Droombewustzijn

Wat heeft onze droom te maken met onze dagelijkse werkelijkheid. Een avond over droomuitleg en nog veel meerDag en droombewustzijn

Dagbewustzijn en droombewustzijn, wat is het verschil? Kan ik leren om in de nacht bewust te zijn, dingen in mijn droom veranderen? Wat is het effect van het bewuster worden in de nacht?

Lees meer...

Lezing fonoforese Stemvork therapie

Lezing "Frequentie werk met stemvorken"

Wat is frequentie werk met stemvorken ook wel Fonoforese, toonpunctuur of ohmpunctuur genoemd.

Wat doet trilling nu precies. Hoe werkt toonpunctuur met stemvorken. Hoe kan een stemvork helend en ondersteunend werken bij ziekte processen.

Lees meer...

Ervaringen Hooggevoeligheid workshop

Hoe heb jij deze workshop ervaren?

  • Prachtig en liefdevol om met gelijkgestemden te mogen werken. Het heeft mijn blik verruimd wat er allemaal mogelijk is. Soms confronterend te zien waar ik sta, steun uit de ervaringen van anderen geput
  • Fantastisch om met gelijkgestemden samen te zijn. Veel herkenning. Voel weer veel beter wie ik ben. Ik heb mogen loslaten en mijn kracht gevoeld

Lees meer...

Euritmie; meditatief bewegen

Deze euritmie workshops geven via waarnemingen in jezelf, tijdens de euritmische bewegingen, een verdieping in je eigen "Zijn". Euritmie wordt gevormd door de magische bewegingen van het gezonde ritme, deze bewegingen ondersteunen de levenskrachten in de mens. De adem in de mens, tussen mens en aarde en mens en kosmos wordt hersteld en komt in een gezonde balans.

Lees meer...

Agnihotra ceremonie

Agnihotra ceremonie is een vuurceremonie precies op het moment van de eerste en de laatste zonnestraal van de dag. De ceremonie komt uit de Vedische wetenschap en wordt gebruikt voor purificatie van de atmosfeer en omgeving.

Lees meer...