Wandel coaching

Wandel coaching

Wandelen, praten, stil zijn, de natuur mee laten spreken zijn de ingrediënten voor het ontrafelen en in balans brengen van problemen en vraagstukken waarmee jij rond loopt.

“Ik loop een stukje met je mee” is letterlijk wat ik doe. Naast elkaar oplopen geeft soms meer ruimte dan tegenover elkaar zitten in de praktijk zitten.

 

Door in gesprek te komen tijdens het wandelen is niet alleen onze mind in beweging maar ons hele lichaam. Dit geeft innerlijke ruimte, het bewegen geeft mogelijkheden tot loslaten en de natuur helpt ons hierbij. Mijn ervaring is bij sessies geven dat de natuur, de dieren, de planten en het weer ook meewerkt met ons. Het spiegelt ons terug waar we mee bezig zijn.

 

Voor wie

Bij depressie en burn-out, verlies en rouw verwerking, bij relatieproblemen, bij opvoedkundige vraagstukken, om beter te aarden en te gronden, om meer verbinding met de natuur te kunnen ervaren, bij bewustzijnsontwikkeling of gewoon voor een goed gesprek.

 

Hoe gaat het in zijn werk

Mogelijkheid I:
We spreken af voor anderhalf uur. Vanaf de praktijk beginnen we direct met lopen. Na een uur en een kwartier zijn we terug en hebben we nog een kwartier tijd om af te ronden, thee te drinken en een eventuele volgende sessie datum af te spreken.

of i.p.v. bij de praktijk beginnen lopen we de Van Gogh wandeling in Nuenen 5 km

Mogelijkheid II:
We spreken voor een dubbele sessie af (drie uur in totaal = 190,00 euro) en het wandel gebied waarin we willen lopen. We drinken onderweg ergens een kopje thee, natuurlijk hoort dit bij het gesprek en betaal ik dit voor jou. Mochten we over de drie uur heen gaan dan is het eerste half uur gratis. De tijd erna wordt gewoon normaal gerekend als consult tijd.

  1. Collse Zeggen route start en eindigt in Geldrop 12 km
  2. Gijzenrooische zeggen route 15 km
  3. Stabrechtseheide wandeling van Geldrop naar Heeze 15 km totaal
    Contactformulier
    Tel: Noor Elffers 06-28423459