Spagyriek en Stemvorken

Spagyriek is een alchemistische methode om essences te maken van planten. Deze plantenmiddelen kan ik o.a. gebruiken ter ondersteuning van de behandeling met stemvorken. De frequentie van de stemvork en van de essence worden dan op elkaar afgestemd voor een zo goed mogelijk resultaat. Planten reageren op klanktrillingen. Zet mooie muziek op voor je plant en hij groei en bloeit beter dan wanneer je nare geluiden en hardrock aanbied. Zo werkt het ook met de combinatie die ik aanbied met de speciale afstemming tussen het Spagyriekmiddel en de stemvork. Dit werkt sterk frequentie verhogend en heeft een grote helende kracht.

Een essence is de essentie van het onaantastbare, niet meetbare en onstoffelijke, verbonden met de onuitsprekelijke presentie. Het gaat voorbij aan de veranderlijke wereld tot in de onveranderlijke wereld. 

In de spagyriek gaan we uit van:

  • Geest - Richting gevende kracht, verbonden met het boven bewustzijn, het mannelijke en met zwavel
  • Lichaam - Orienterende kracht, verbonden met het dagelijks bewustzijn, het kind en met zout
  • Ziel - Vormgevende kracht, verbonden met het onderbewustzijn, vrouwelijk en met kwik

In de praktijk werk ik graag met de spagyriek omdat het een hele zuivere vorm van werken is en het naast alle reguliere medicijnen toegepast kan worden en het middel je vaak net dat steuntje in je rug kan geven om door een bepaalde blokkade of impasse te komen. Daarbij maak ik zelf het frequentiemiddel wat bij jou past vanuit de levensvraag waarmee jouw ziel naar mij toekomt.

In samenwerking met de Stemvorken is dit een zeer krachtige therapeutische methode waar zeer mooie resultaten mee geboekt worden.