Regressie en reïncarnatie

Regressie en reïncarnatie

Bij regressie en reïncarnatie therapie ga ik uit van reïncarnatie. Reïncarnatie betekend dat een mens meerdere levens leeft. Dit wordt ook wel “zielsverhuizing” genoemd.

Bij het regressie of reïncarnatie therapie help ik je terug te gaan naar ervaringen in een vorig leven die je toen niet hebt kunnen verwerken. Hierdoor kunnen in het huidige leven zowel lichamelijke klachten, emotionele problemen als mentale verwarringen ontstaan.

gedanke-atelier-tiller.deReïncarnatietherapie is niet ontstaan vanuit een geloof maar vanuit de therapiepraktijken ontdekt. Tijdens therapie sessies is het heel goed mogelijk om “pardoes” in een vorig leven te belanden. Het is zelfs mogelijk om spontaan flash backs te krijgen van vorige levens. Het gaat hier bijna altijd om onverwerkte vorige levens. Wanneer je bewust terug kunt reizen naar deze vorige levens dan is het mogelijk om de ervaring alsnog te verwerken. Hierdoor verwijder je de wortel en verdwijnt het probleem in het huidige leven.

Voor alle duidelijkheid, ik breng je niet onder hypnose. Het terug gaan in de energie van vorige levens gebeurd volledig bewust. Het is uiterst belangrijk dat jij met je volle bewustzijn erbij bent.

Op deze zelfde wijze kun je terugkeren naar je jeugd, de tijd voor je derde levens jaar, de tijd van de zwangerschap en naar het tussen bestaan. Het voorgeboortelijke leven of “Bardo” tijd. Bardo tijd is de tijd tussen dood en geboorte. Deze periode is onderverdeeld in een aantal velden of lagen. De Ziel reist in een eigen tempo door deze lagen. Afhankelijk van zijn of haar proces kan deze tijd langer of korter duren.