Rebirthing - Geboorte werk

Door je terug te brengen, bij vol bewustzijn,  naar het Middernachtelijk uur, het midden tussen het vorige leven en het huidige leven, kun je ontdekken waar je potentieel en levensenergie hebt losgelaten en dit weer integreren in het NU.

Zelf noem ik het geen Rebirthing maar Geboorte werk. De techniek die ik gebruik heeft niets te maken met een bepaalde ademhaling.

Vanuit mijn visie heeft ieder mens twee taken te doen.

  1. Je hebt iets te ontwikkelen, te leren en/of af te ronden (Instromende energie)
  2. Je hebt een taak voor de mensheid en de aarde (Uitstromende energie)

Voor deze twee taken ontvang je tijdens je reis naar de aarde de juiste ingredienten mee. Je hebt precies die elementen in je karakter en je vermogen om deze twee opdrachten tot een goede ontwikkeling te brengen. Echter door verschillende zaken kun je delen van je levensenergie, je innerlijke kracht, je potentieel loslaten.
Verstorende situaties kunnen zijn:
Een moeder die angstig en verdrietig is, somber is of met zichzelf overhoopt ligt. Zij geeft signalen dat het niet veilig is, dat zij het niet kan. Dit niet kunnen komt in het bewustzijn van de ongeboren baby en wordt ervaren als eigen energie. Deze angstige, verdrietige of sombere energie versluierd de eigen levensenergie van de baby of laat deze zelfs voor een deel los.
Een andere verstorende situatie kan zijn het eerste oogcontact met de moeder of de vader direct na de geboorte. De kind kan de moeder/vader aankijken en zo'n angstige blik zien in die ogen dat het direct zijn/haar prachtige licht of kracht diep weg stopt met een gevoel van "Sorry dat ik besta". Dit kan dan jaren duren, soms wel tot boven de 40 jaar, voordat deze licht of kracht energie weer terug gewonnen is.

Hierbij helpt het Geboorte werk. We gaan terug naar het Middernachtelijk uur en vandaar uit onderzoeken waarom je op aarde bent gekomen. Wat je doel, je taak of opdracht is. Wat je te leren en te ontwikkelen hebt. Dit terug gaan gaat volledig bewust zonder toegediende middelen of hypnose. Ten alle tijden heb jij de controle. Ik begeleid je in jouw tempo door het hele geboorte proces. Waarbij jij de tijd en maat aangeeft waarin het plaats vindt.

De effecten zijn prachtig. Je staat daarna meer in je kracht. Begrijpt waarom je doet wat je doet of waarom het goed is nu andere keuzes te maken. Je bent beter instaat je eigen energie te bewaken en te sturen.

Ik geniet enorm van het geboorte werk omdat het de mensen zo veel ondersteuning biedt in het ZIJN en in BEWUSTZIJN.