Fonoforese Stemvork Therapie

Stemvork Healing - Fonoforese

Diepe cel massagestemvork pols

Bij stemvork healing zet ik de stemvorken als middel in om de blokkades op fysiek of energetisch gebied los te trillen. De stemvork biedt de gezonde trilling aan waardoor het lichaam zich weer herinnert hoe het van oorsprong trilt en vibreert. Daar waar blokkades zijn worden deze "gemasseerd" door de stemvork trilling. Het is als het ware een diepe celmassage. De trillingen van de stemvorken werken diep in het hele organisme door. Niet alleen de fysieke lagen maar ook de aura en energielagen worden in trilling en resonantie gebracht. Je kunt het ook frequentie therapie noemen.

De stemvorken geven een zachte trilling die meestal door de cliënt ook goed te voelen is. Het is een aangename en prettige ervaring die de cliënt in een diepe rust kan brengen. Daarbij is de stemvork therapie uiterst doeltreffend daar de trilling heel gericht ingezet wordt op een pijnpunt of blokkade gebied.

 

Klacht gericht

Al naar gelang de klacht waarmee de cliënt komt zal ik een totale stemvork behandeling kunnen geven of de stemvorken ter ondersteuning bij healing gebruiken. Het werken met de stemvorken kan heel specifiek klacht gericht zijn tot heel ruim balans en harmonie brengend.

Er zijn meer dan 80 specifieke stemvork behandelingen mogelijk voor de meest uiteenlopende klachten op fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel gebied. Voor meer informatie over fonoforese zie ook; Opleiding 'Fonoforese Intensief' of bekijk de Klachten lijst om een beeld te krijgen wat er behandeld kan worden.

 

frequentie massageChakra massage

De stemvork kan ingezet worden wanneer er bv chakra’s minder doorstromen. Wanneer iemand komt met onderbuik problemen of menstruatie klachten dan is het werken aan het onderbuik gebied en de eerste twee chakra’s heel geschikt. Mijn eigen eerste ervaring met de stemvork healing was mijn eigen menstruatie klachten die na een behandeling van de onderbuik en tweede chakra al totaal en voorgoed verdwenen was.

Voor het afsluiting van een heftige emotionele sessie is een harmoniserende en balans brengende chakra behandeling heel prettig. Je gaat weer in harmonie en hersteld de praktijk uit.

 

Aura massage

Een aura massage kan goed als afsluiting van een heftige emotionele sessie om te harmoniserende en balans te brengende via het auraveld. Ook kan de aura gereinigd worden met behulp van bepaalde stemvorken. Dit is heel heilzaam voor mensen die in een drukke werkomgeving vertoeven waarin zij veel energie van andere mensen opnemen in hun auraveld.

Fonoforese of stemvorkwerk is heel uitgebreid. Wil je er meer over lezen kijk dan op www.fonoforese-academie.nl