Energetische begeleiding bij kanker

Kanker geeft in je leven een enorme shock.  Het is altijd prettig wanneer er iemand met je mee kijkt die niet te dicht bij je staat maar wel weet wat er op dit moment met je gebeurt. Iemand die als begeleider en als ervaringsdeskundige met je kan voelen.

Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt ga je door meerdere emotionele processen. Er moeten in een korte tijd beslissingen worden genomen. Chemo, bestralen, opereren of alternatief ermee aan de slag gaan. Wat je keuze ook is het is altijd prettig wanneer er iemand met je mee kijkt die niet te dicht bij je staat maar wel weet wat er op dit moment met je gebeurt.

Graag sta ik aan je zijde. Hierbij kan ik je ondersteunen op diverse manieren:

  • Met gesprekken
  • Met energetische reiniging
  • Met orgaan reinigingen
  • Erfelijke belasting loskoppelen
  • Met healing en opbouw van nieuwe energie
    • Het opbouwen en toedienen van zuivere, liefdevolle energie is vitaliserend, verwarmend en omhullend. Deze elementen ondersteunen het zelfherstellende vermogen.
    • Het regelmatig tussen elke chemo of bestraling reinigen en healen van het lichaam en het auraveld vergroot de levenskracht.

Gesprekken

Gesprekken zijn enorm ondersteunend omdat jij je verhaal kwijt kan en je daarin serieus wordt genomen. Het is van groot belang dat jij je keuze voor de behandeling hardop kan uitspreken en liefdevol begeleid wordt om daarin je hart te volgen.

Energetisch reinigen

Energetisch reinigen is belangrijk omdat er door chemo, bestraling en medicijnen diverse afgewerkte en dode energieen in je auraveld zijn ontstaan. Deze moeten losgelaten worden. Halen we deze afgewerkte en dode energieen uit je energieveld dan krijg je letterlijk meer energie, dan bedrukt het je minder in je gevoel en voelt het frisser en opgeruimder aan. Hierbij werk ik graag met de stemvorken. De trillingsfrequenties van de stemvorken trillen diep in de cellen door en ondersteunen het zelfgenezend vermogen.

Orgaanreiniging

Orgaanreiniging is vooral belangrijk omdat de chemo, de bestraling en de medicijnen direct de organen negatief beinvloeden. De lever, de milt en de nieren hebben er een flinke taak aan om de nieuw binnengekomen stoffen te zuiveren. Ondersteuning hierbij is geen overbodige luxe. Daarbij is het "voeden" van de organen, die meestal voor het uitbreken van de kanker ook al zwakker waren, zeer belangrijk voor een goed herstel.

Erfelijke belasting loskoppelen

Erfelijke belasting loskoppelen is zeer belangrijk, zodat het herhalen en opnieuw opbouwen van nieuwe kankercellen verhinderd wordt. Daarbij haal je ook nog eens die belasting weg naar je kinderen en kleinkinderen.

Ik heb jarenlange ervaringen met het werken op het alternatieve energetische gebied. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige aangezien ik zelf zes jaar geleden geconfonteerd werd met borstkanker. Hoewel ik zelf met zelfhealing de kanker heb losgelaten, ben ik van mening dat ook de reguliere weg of een combinatie van regulier en alternatief goed kan zijn. Het hangt van veel factoren af wat de juiste keuze is voor jou. Ik zal je dan ook nooit aanraden om te stoppen met de reguliere weg. Te allen tijde is het belangrijk onder medisch toezicht van een reguliere behandelaar te zijn. Dat wat ik je aanbied komt naast de reguliere behandelingen. Het alternatieve is een goede aanvulling op het reguliere.

Wat creëert jouw kanker

Het belangrijkste is om te ontdekken waarom jouw lichaam de kanker creëert. Hiervoor zijn meerdere redenen, zoals erfelijke factoren, omgevingsfactoren en voeding tot zielepijn te onderkennen. Bij dit proces van ontdekken kan ik je met liefde ondersteunen.

Licht op je pad!

Vragen? Contactformulier

Noor Elffers 06-28423459