Zakelijkheden Zuiver waarnemen

Zuiver waarnemen: zakelijk

Duur van de opleiding Zuiver Waarnemen

Op zaterdag 29 september 2018 start de nieuwe groep Zuiver Waarnemen.

In totaal is het een driejarige korte beroepsopleiding*. Je hebt één dag per twee weken les, 18 lesdagen per jaar. De lestijd is van 10.00 tot 17.00 uur. Schoolvakanties zijn zoveel mogelijk vrij. De opleiding kent een basisjaar waarin je werkt aan jezelf en de basistechnieken aangereikt krijgt en daarna twee jaren die je opleidingen tot healer en therapeut/coach. Er zijn regelmatig cursisten die na de opleiding mij vragen naar een vierde verdiepingsjaar voor verfijning, we noemen dit de Groeigroep.  We zijn bezig met het CRKBO om een erkend opleidingscentrum te worden. Dit is in volle gang en we hopen hier in november meer over te kunnen vertellen.

Toelating tot de opleiding Zuiver Waarnemen

Wanneer je graag toegelaten wilt worden tot de opleiding is een informatiegesprek/toelatingsgesprek nodig. Dit gesprek wordt meestal door Noor Elffers gevoerd of door Isabel Clinckspoor (in Belgie) of door Saskia de Keijser (in Groningen). Dit gesprek kost € 35,00 euro voor anderhalf uur. Bij latere inschrijving ontvang je een korting van € 35 euro. Tijdens het gesprek komen de volgende vragen aanbod:

  • Wat brengt jou hier?
  • Waarom denk je dat de opleiding Zuiver Waarnemen goed voor je zou kunnen zijn?
  • Wat is je voorgeschiedenis?
  • Wat heb je nodig in je leven of wat zou je willen vinden of bereiken?
  • Ruimte voor de vragen waar jij mee komt?
  • Je kunt de opleidingsgids inkijken
  • Je kunt het lesmateriaal inkijken
  • We doen een korte (makkelijke) oefening gericht op jouw wens of ontwikkeling

Open lesdag Zuiver Waarnemen: 1 september 2018 10.00 - 17.00 uur

Wel of Geen examen

Je kunt de opleiding puur voor je eigen ontwikkeling volgen. Dan geeft de training je na voltooiing recht op een certificaat van deelname met een getuigschrift.

Mocht je als Therapeut/ Coach/ Healer of Trainer je afronding willen doen dan worden er een aantal 'examen eisen' gesteld. Diegenen die als  Energetisch Therapeut/Coach of Healer afsluiten, ronden de opleiding af door in het tweede en derde jaar vier cliënten te behandelen. Van deze behandelingen worden verslagen gemaakt en beoordeeld. De één na laatste lesdag is een 'examendag' met een proef cliënt. Diegene die als Trainer zijn opleiding wil afronden krijgt aangepaste opdrachten. Daarnaast zijn er de reflexieverslagen die elke jaar ingeleverd dienen te worden.

Wanneer je jouw diploma Therapeut/Coach/Healer of Trainer hebt ontvangen dan is het mogelijk om accreditatie bij beroepsverenigingen te verkrijgen mits je ook je psychosociale basiskennis op HBO (Plato) niveau hebt gedaan. (Dit kun je bijvoorbeeld bij Con Amore doen. Con Amore heeft een prachtige opleiding met een groot slagingspercentage)

 

De groep

Het maximale aantal deelnemers per groep is 12 tot 14

Kosten

De opleiding Zuiver waarnemen kost € 1620,- euro per jaar waarvan 100,00 euro te voldoen bij inschrijving. Het resterende bedrag in één keer voor aanvang van de training, in twee of in maximaal 4 termijnen (is iets duurder i.v.m. administratiekosten). Een maandelijkse betaling is in overleg met Noor ook mogelijk per automatische incasso.

Je inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld betaald is én het inschrijfformulier bij mij binnen is. na het online invullen van het inschrijfformulier ontvang je binnen 7 dagen bericht.

Opleidingsgids

Zodra je bent ingeschreven ontvang je de opleidingsgids. Hier staat alles in wat je hier op de site hebt gelezen en de nodige andere zaken zoals het rooster, het overzicht over de verschillende lesonderwerpen per hoofdstuk, de vertrouwenspersoon, de klachtenregeling, de Betaling- en annuleringsvoorwaarden en de examen of tentamen opdrachten.

De Data:

Start van de opleiding in 2018 is op zaterdagen: 29 september, 13 & 27 oktober, 10 & 24 november, 8 & 22 december. 12 & 26 januari 2019, 9 & 23 februari, 9 & 23 maart, 6 & 20 april, 18 mei, 15 & 29 juni. Reserve datum is 14 juli (gaarne vrijhouden) Het is mogelijk dat er nog data verschuiven voor 2019

Lesdata Tweede jaar: Data Tweede jaar Zuiver Waarnemen

Lesdata Derde jaar: Data derde jaar Zuiver Waarnemen

Docenten

Noor Elffers geeft de meeste lessen. Bij het eerste jaar wordt zij geassisteerd door Isabel Clinckspoor op de zaterdagen. In het tweede jaar wordt zij geassisteerd door Miriam den Ouden, in het derde jaar wordt zij geassisteerd door Saskia de Keijser. Wanneer het nodig is worden er lessen gegeven door Saskia, Isabel of andere gastdocenten.

 

Boeken

Tijdens de opleiding werken we met drie lesboeken per jaar waaronder ook de leelakaarten. De kosten hiervoor zijn in totaal maximaal 100,00 euro per jaar. Daarnaast worden er regelmatig boeken tips gegeven. Je kunt de boeken bestellen via de website. Kijk bij de boekenlijst voor de Boeken bestellen

Interesse? Inschrijfformulier

Heb je interesse in de opleiding vraag vrijblijvend een informatie gesprek aan. Je krijgt dan een beter beeld van de opleiding en van mij in een persoonlijk gesprek. Bel of mail even voor een afspraak! Let op!! Er zijn een paar keer per jaar Informatiemiddagen, deze staan in de Agenda

Ik ben te bereiken via 06-28423459 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier voor vragen

Kijk hier voor Ervaringen Cursisten Zuiver waarnemen

 

< Terug naar: Zuiver Waarnemen