Ervaringen Zuiver waarnemen

Ervaringen Cursisten Zuiver waarnemen

Ervaringen van cursisten van de opleiding Zuiver waarnemen,
training tot spiritueel energetisch therapeut/healer

 

Ervaring van een cursist na de tweede lesdag Zuiver Waarnemen

De cursist appt mij na een lesdag waar we o.a. een ja-nee oefening gedaan hebben. "Ja - Nee oefening is super. Hoe ongemerkt alles in je systeem zit. Dank je wel voor wat je allemaal aanreikt! Heel inspirerend hoe je de groep begeleid. Iedereen mag er op zijn eigen wijze zijn. Heel leerzaam voor mij. Ben enorm blij dat ik meedoe met de cursus. Dank je wel en nog een fijne dag".

 

De ervaring van Monique

Het doen van deze opleiding is het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb kunnen geven. Al is het soms niet makkelijk geweest, dankzij de opleiding heb ik meer inzicht gekregen, ben ik dichter bij mijzelf gekomen en ben ik meer in balans. Als therapeut heb ik enorm kunnen groeien. Ik heb mijn kwaliteiten uit kunnen vergroten en zeer kostbare gaven mogen herontdekken en ontwikkelen. Het aanbod van lesstof is zeer uitgebreid en uiteenlopend waardoor je inzicht krijg in een groot scala van behandelingsopties. Ik heb genoten.

Monique de Boer

 

De ervaring van Nathalie

Noor is een geweldige healer en leraar. Ik volg de opleiding zuiver waarnemen en de fonoforese stemvork modules. Een absolute aanrader voor all-round inzichten en leer processen.
Het verrijkt mijn leven, ik kan me niet meer voorstellen dat ik 2 jaar geleden al deze kennis niet had, ik zou het voor geen goud willen missen. Het brengt een enorme groei en een spirituele rijkdom.

 

De ervaringen van een Cursist

In September 2009 ben ik begonnen met de opleiding Zuiver Waarnemen, wat vond ik het spannend, Ik hoopte wel dat het een opleiding zou zijn met 2 voeten op de grond en geen zweef opleiding, Als je ergens gegrond in mag en moet zijn, dan is het wel in dit werk, dat weet ik nu. Je krijgt achterliggende informatie en oefeningen mee, het gaat veel meer leven. Het raakt gegrond in je voelen, weten, zien, horen, ruiken, proeven enzovoort. Het krijgt handen en voeten en je raakt steeds beter afgestemd op wat van jou is en wat van de ander is. Je loopt hierin ook je eigen proces en bij iedere stap die je maakt, ze zijn niet altijd even fijn, word het steeds 'helderder'.....En liep je vast ergens in dan werd je door Noor daarin begeleid. Eindelijk begon ik de dingen te snappen die mij 'overkwamen'.
Eind van het eerste jaar van de opleiding begon ik met oefenen op vriendinnen en mijn partner. Begin van het tweede jaar kwamen er 'zomaar' mensen op mijn pad die graag een behandeling wilden. Mijn eerste betalende client, gaaf. Ik werd gevraagd voor het organiseren van opstellingen, voor een basisweek in Frankrijk als therapeut en hier en daar had ik ook nog clienten. Dit had ik niet verwacht maar wel gekregen en met veel liefde ontvangen. Inmiddels heb ik de opleiding op 2 juli afgerond en mijn certificaat en getuigschrift mogen ontvangen. Dit is hetgeen wat ik echt wil, wat een feest. Ik ben eindelijk thuisgekomen.

 

Hallo Noor,

Ik stuur je zomaar even een berichtje omdat ik zo dankbaar ben voor wat ik allemaal van je heb mogen leren de afgelopen jaren, voor wat ik momenteel van je leer, en voor wat ik nog van je zal gaan leren! Ik heb weer wat prachtige consulten achter de rug.

Onder andere heb ik een cliënt mogen verlossen van wat beperkende energetische verwantschappen die speelden tussen de cliënt, de overleden opa en de nog levende vader. Door een combinatie van een Leela sessie met innerlijk kind werk is uitgesproken wat uitgesproken moest worden, heeft een volwassen afscheid plaatsgevonden van de opa, is de cliënt geen speelbal meer tussen beiden, en kon de opa naar het licht gaan. Resultaat was een tevreden cliënt die licht en luchtig met een tevreden gevoel de deur uit ging, en meteen een nieuwe afspraak wilde maken om te werken aan wat andere issues.

Ook heb ik een consult verzorgd dat meer energetisch van aard was. Er was sprake van klachten in de nek door een val, en van een medisch traject voor een niet goed werkende hypofyse. Een van de gevolgen was een storing in de aanmaak van hormonen. Dit alles had veel hoofdpijn en algehele vermoeidheid tot gevolg. Ik heb een energetische healing mogen uitvoeren en heb met de Phurba en de stemvorken gewerkt. Er mocht een hoop gebeuren, waaronder het heractiveren van het Hara punt, het stimuleren en "wakker maken" van de hypofyse en het uitnodigen van het zelfgenezend vermogen voor de nek. De cliënt ging zonder pijn en vol energie de deur uit. En het mooie vond ik nog dat ik de cliënt zelf bewust het meeste werk heb laten doen, zodat deze niet van mij afhankelijk is. De eigen kracht, mogelijkheden en verantwoordelijkheid stimuleren was van groot belang, zo kreeg ik door.

Ik vond het zomaar even leuk je hierover te informeren!

Een cursist Zuiver Waarnemen tweede jaar

 

Ervaring van Maria
Toen ik startte met de opleiding Zuiver Waarnemen had ik regelmatig last van angst en paniek. Tijdens de opleiding leerde ik meer te gronden, meer bij mezelf te blijven en te vertrouwen dat iets niet altijd eng hoeft te zijn. Door de rustige, liefdevolle, respectvolle, doch af en toe (nodige) strenge houding van Noor voelde ik me begrepen en leerde ik langzamerhand meer controle te krijgen over deze paniek en angst. In de opleidingsjaren die daarop volgden lukte het mij daardoor beter om rustig te blijven, ook wanneer ik bijvoorbeeld therapeut was in oefensessies. Het gebeurde nog wel eens dat een medecursist paniek kreeg en doordat ik dit herkende, kon ik hier goed op anticiperen.
Laatst werkte ik met een client op een psychiatrische afdeling, waar zij in een heftige paniekaanval terecht kwam. Ik merkte dat ik rustig kon blijven terwijl dit gebeurde, dat ik gegrond kon blijven en dat ik de client langzaamaan uit haar paniek kon begeleiden. Op dat moment merkte ik dat alle oefeningen die ik heb gehad tijdens Zuiver Waarnemen, alle ervaringen en begeleiding van Noor, zijn vruchten aan het afwerpen waren.
Dus bedankt Noor, voor je prettige begeleiding en de prachtige lesstof die je ons geeft.
Maria heeft drie jaar Zuiver Waarnemen gedaan.