Phurba, Vajra & Axis mundi vajra

Phurba & Vajra

Tibetaans rituele instrumenten waarmee de Lama's en Priesters in het auraveld opereerden om ziekten uit te snijden en entiteiten of boze spirits een halt toe roepen.Kristallen tools voor healing

Phurba Bergkristal:

Phurba of Kila is een tibetaans rituele dolk, oorspronkelijk ontworpen als een wapen van licht, waarmee zware, donkere of "negatieve" krachten of emoties (symbolisch) verslaan worden. Phurba wordt ook wel het symbool van doorbrekend inzicht genoemd. Tevens staat het symbool voor het beheersen van verleden, heden en toekomst. Het wordt beschouwd als een wapen dat kwade geesten en duistere energieen onderwerpt en hen omzet in positieve krachten. Je haalt met de Phurba de donkere entiteit uit zijn verwarring zodat het zijn transformatie kan vervolgen naar het licht en de Eenheid.

 

 

 

Phurba Lapis Lazuli:

De lapis lazuli phurba is heel specifiek te gebruiken bij alle vervloekingen, bezweringen, eden en andere uitspraken al of niet gehoord of gesproken. Speciaal bij exorcisme goed te gebruiken.

Het is de kleur en de kristal van het keel chakra. De vervloekingen zijn uitgesproken door de mond of gehoord door het oor. Beiden zijn onderdeel van het keelchakra. Het reinigen van het keelchakra gaat extra makkelijk en zeer effectief met de lapis phurba.

Phurba's werden gezegend en de tempels van Tibet door de hoge lama's gebruikt voor genezing en magische rituelen. De magier of Lama gebruikt de Phurba om de verharding te omvatten en te transformeren naar Eenheid.

 

 

 

Vajra Bergkristal

Vajra of Dorje is het sanskriet woord voor zowel bliksemschicht als diamant. Het behoort tot de basis uitrusting van de Tibetaans monnik. Zijn naam is "onverwoestbare diamant of Heer der stenen".

De vajra heeft twee energie polen; yin en yang. Het neemt duistere energie in zich op en transformeert het in zich, in het nulpunt, naar zuiver licht.

 

 

 

 

Viswa Vajra Bergkristal

Hier is spraken van een dubbele vajra. De viswa vajra staat symbool voor het kruis van hemel en aarde. Helpt verbinding te leggen tussen lichaam en geest. De vertaling is "onverstoorbare diamant". Het verbind de mens met de 8 hemelsrichtingen. Noord. Noor-oost. Oost. Zuid-oost. Zuid. Zuid - west. West. Noord-west.

 

 

 

 

 

Axis Mundi Vajra

De Axis Mundi vajra is de As van de wereld. Verbind de zichtbare en de onzichtbare werelden met elkaar. Het hart en de wereld tegelijkertijd. De "innerlijke rust" en "behoeder", de "waarnemer" of de "Verlichte Meester".

Verleden (achter) - heden - toekomst (voor)
Rechts (ratio-man) -midden- links (gevoel-vrouw)
Hemel (boven) - mens (midden) - aarde (onder)

Vader - Zoon - Heilige Geest

Zeer krachtige ondersteuner voor het behouden en behoeden van je eigen essentie kracht.

Lichtgroet Noor