Inschrijfformulier Kristal Healer-Aura Arts

Inschrijven voor de opleiding “Kristal Healer & Aura Arts”

Middels dit formulier kunt u zich inschrijven voor de opleiding “Kristal Healer & Aura Arts opleiding”.
De velden met een * zijn verplichte velden.

Kosten en betaling

De totale kosten per les niveau “Kristal Healer- Aura Arts” bedraagt: € 528,= Aanbetaling/inschrijfkosten zijn € 100,= Na betaling en inschrijving ontvang je bevestiging van je plaatsing.

Ik betaal op de volgende wijze:

Betalings gegevens

Alle overschrijvingen naar Rekeningnummer Noorderlicht Centrum te Geldrop IBAN: NL14INGB0005150177 onder vermelding van KHAA I, II of III en je voornaam.

Na een persoonlijk gesprek (eventueel via de telefoon) en zodra wij dit inschrijfformulier en tenminste de aanbetaling van € 100,00 hebben ontvangen, is jouw plek in de opleiding gegarandeerd.
Het inschrijfgeld is niet restitueerbaar.

Het betalen in termijnen of het eerder beeindigen van het opleidingsniveau onslaat je niet van de verplichting tot het betalen van het totale bedrag a € 528,= + evt. admin.kosten.

Verantwoordelijkheid: Ik verklaar zelf verantwoordelijk te zijn voor het volgen van de opleiding en voor alle mogelijke consequenties daarvan in mijn persoonlijk functioneren. Ik heb het formulier volledig en naar waarheid ingevuld. Tevens verklaar ik akkoord te gaan met de betalingsvoorwaarden door dit formulier te verzenden.

Verzenden formulier

Heeft u alle gegevens gecontroleerd en zijn deze juist? Zo ja, kunt u na het invullen van de Captcha code het formulier verzenden.