Kristal Healer - Aura Arts

Opleiding 'Kristal Healer en Aura Arts'

 Nascholing voor therapeut & healer; start vrijdag 14 september 2018

Met kristallen in de etherische velden (aura) energieën herstellen en in balans brengen.  Met kristallen kunnen we de aandoening uit het auraveld 'snijden' en het zelfgenezend vermogen van de cliënt aanspreken en activeren. 

Start op 14 september 6 vrijdagen
De nascholingsopleiding telt drie niveau's. Elk niveau telt 6 lesdagen en wordt afgesloten met een certificaat.

  • Kristal Healer niveau I  Basis: Basis vaardigheden voor de Kristal Healer en Aura Arts, o.a. opereren met de handen in het etherische lichaam ook wel auraveld genoemd.
  • Kristal Healer niveau II Practitioner: Werken met kristalpunten en Phurba's, Vajra's en de Axis mundi vajra.
  • Kristal Healer niveau III Master: Oude Tibetaanse rituele handelingen in het auraveld in samenwerking met de Heilige geometrische lichtstructuren en Opgestegen Tibetaans Ingewijden in de Geneeskunst.

Een training waarbij je in de aura leert werken met Kristallen, Vajra's en Phurba's. Het is dan ook zeer wenselijk dat je de auralagen kunt aanvoelen, zien of waarnemen. Met behulp van je handen en Zuivere Bergkristal of ritueelPhurba vervaardigde Vajra's en Phurba's, leer je in de etherische velden (aura) energieën verwijderen die niet meer dienen voor welzijn en gezondheid. We activeren het zelfgenezend vermogen van de client. De Phurba's, Vajra's en Axis mundi vajra zijn ontstaan uit geometrische lichtstructuren.

Wanneer iets in het lichaam tot uitdrukking komt als ziekte of hindernis dan kunnen we het ook vinden in de verschillende etherische auralagen. Voordat het tot een fysieke pijn of aandoening komt is een ziekte reeds zichtbaar in de aura.

Zonder dat de aandoening of ziekte uit de aura is gehaald of is opgelost zal er op het fysieke vlak geen genezing zijn. In de etherische chirurgie opereer je in de auravelden. De aura telt 7 lagen die op hun beurt weer zijn onderverdeeld in 7 lagen. Dat betekend dat we 7 levels in de aura kennen en 49 energielagen. Iedere laag heeft zijn eigen trillingsfrequentie en kleur.
Als energetisch healer zoek je in het auraveld de oorsprong op. Hierbij werken we met Vajra's en Phurba's en de geometrische lichtstructuren.  Wanneer wij volledig succes willen hebben met een etherische operatie zal de cliënt zich vooraf bewust moeten worden waarom zijn of haar lichaam deze ziekte of aandoening creëert.

Lees verder vervolg opleiding Kristal Healer - Aura Arts (Voorheen Etherische Kristal Chirurgie)

 

Viswa vajra

Jaaropleiding

  • 6 vrijdagen per niveau van 10.00 - 17.00 uur in Geldrop (bij Eindhoven). De lesdag is één keer per maand
  • 528,= euro incl. syllabus, thee/koffie.
  • Data zijn:
  • Niveau I: Start op 14 september 2018, 12 oktober en 9 november, 3 december, 11 januari 2019 en 8 februari.
  • Niveau II: Start op 8 maart 2019,  5 april, 31 mei, 28 juni,  6 september en 4 oktober.
  • Niveau III:  Start op 1 november 2019, 29 november, de rest van de data in 2020 volgen nog.

Wil je meer informatie dan kun je mij bellen voor een informatie gesprek. Inschrijfformulier

 

 

Lichtgroet Noor Elffers 06-28423459