Fonoforese Therapeuten

Fonoforese Therapeuten

Docenten Fonoforese:

De Fonoforese therapeuten die de opleiding hebben afgerond of nog aan het volgen zijn staan hier op de lijst. Jij kunt zo je wenst contact met hun opnemen voor een stemvork behandeling of voor informatie over hoe zij de opleiding hebben ervaren. Wanneer jij de Fonoforese opleiding volgt wordt, wanneer je dat wenst, ook jouw naam op deze lijst geplaatst.

Noor Elffers

Directeur en hoofddocent van Fonoforese Academie

Zij heeft ruim 16 jaar ervaring met de stemvorken en heeft de volledige opleiding gevolgd bij Inge Schubert en Thomas Kuhne. Daarnaast wordt zij opgeleid door de Geestelijke wereld. Joshua en Elia en vele anderen. Zij wordt onderricht door oude Tibetaanse monniken in het werken met frequenties en lichtstructuren in etherische vormen. Zie ook Kristal Healer & Aura Arts.

Maria Nueten (Belgie)

Ambassadeur en docent voor Fonoforese Academie te Belgie. Zij  heeft de Fonoforese Basis opleiding afgerond en studeert verder voor de Master opleiding. Een liefdevolle Fonoforese docent in ontwikkeling en een zeer goede fonoforese therapeute. Maria en Noor zijn het boek Solfeggio Fonoforese aan het schrijven. Een boek speciaal voor het werken als therapeut/healer met de solfeggio frequenties.

Irmgard van der Schans-Kirchholtes (Hurwenen)

Heeft de Fonoforese opleiding afgerond. De opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut “Zuiver waarnemen”  en de opleiding Etherische Kristal Chirurgie zijn door haar eveneens doorlopen en afgerond. Een goede en liefdevolle therapeute met hart voor een ieder. Zij is mijn rechter hand in de Fonoforese basis modules. Zij is te bereiken op tel: 06-10011682 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Monique de Boer (Kaatsheuvel)

Heeft de Fonoforese opleiding afgerond. Heeft de Opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut afgerond met het specialisatie jaar "Zuiver waarnemen 3de jaar en de Etherische kristal Chirurgie ". Zij heeft een eigen praktijk in Kaatsheuvel. www.marama.nl. Als gast - docent werkt zij mee in de opleidingen Zuiver waarnemen.

Tania Repinec (Belgie)

Heeft de Fonoforese Basis opleiding afgerond. Een allround therapeute die op een liefdevolle heldere wijze kan begeleiden en de vinger op de zere plek kan leggen. Beslist een vakkundige collega. http://www.heelwording.be/

Natalja Mantel

Heeft de Fonoforese Basis opleiding afgerond. Zij is naast Fonoforese therapeut ook holistisch energetisch therapeut, meditatie leraar en werkt aanvullend met celzouten en spagyriek. Tel: 0228591709

 

 

Fonoforese Therapeuten

Tania Repinec

Heeft de Fonoforese Basis opleiding afgerond. Een allround therapeute die op een liefdevolle heldere wijze kan begeleiden en de vinger op de zere plek kan leggen. Beslist een vakkundige collega. http://www.heelwording.be/

Natalja Mantel

Heeft de Fonoforese Basis opleiding bijna afgerond. Zij is holistisch energetisch therapeut. Zij zit in het derde (laatste) jaar van de opleiding Kruidengeneeskunde. Haar praktijk is in Andijk www.amrita.nu

Erica Egelie (Zevenaar)

Heeft de Fonoforese opleiding afgerond. Een All round healer en therapeut. Zij werkt naast de stemvorken ook met o.a. Assencion en is instaat combinerende healingen en therapie te geven. Bekijk vooral haar website voor meer informatie over haar. www.ericaegelie.nl. "Startpunt voor Spirituele bewustwording & individuele groei en hypnotherapie". Verdere informatie per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per tel: 0316-523555. Sinds 2010 werkt zij samen met Noor aan de nieuwe Meester modules van Fonoforese.

Ineke Dolman (Apeldoorn - Bussloo)

Heeft de Fonoforese opleiding afgerond. Zij werkt als vakkundig therapeute op verschillende vlakken. Samen met haar man heeft zij Sauna thermen Bussloo opgezet. Haar website is; www.trillinq.nl. "Praktijk voor energetische geneeswijze en bewustwording". Verdere informatie per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tel: 055-3682636

Ingrid Bessembinder ( Nieuw Heeten)

Heeft Fonoforese opleiding afgerond. Zij is een zeer goede stoelmasseuse en gaat integer en rustig te werk. Een goede combinatie van massage en stemvork therapie. Haar praktijk heet: www.dianthus.punt.nl. U kunt haar bereiken via tel: 06-52717468 of email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Therapeuten in opleiding:

 

Hélène Selder (www.kizuri.nl)

Heeft twee modules III en IV gevolgd. Zij is een uitstekend klanktherapeut, voedingsdeskundige, gesprektherapeut en heeft al jaren een mooie praktijk in Eindhoven. Beslist de moeite waard om op haar website een kijkje te nemen.

Lina Beurskens (Nijmegen)

Heeft Fonoforese I, II en III gevolgd. Een warme therapeute met healing en stemvork werk.

U kunt haar bereiken op tel: 024-8486491 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Yvon Taken-Alofs (Egypthe- Ruurlo)

Heeft Fonoforese module I en III gevolgd en zal verder met stemvorken en Healing werken in Egypthe. Zij is een zeer begaafde muziektherapeute en tarot deskundige. Zij is door de Egyptische Healer (Hoge Priester) Horus ingewijd in de oude Egyptische healing methoden en is met hem in Egypthe in Abydos een Healingcentrum aan het opbouwen waar mensen voor healing en stemvorkwerk terecht kunnen. Ook spirituele Egypte reizen onder leiding van Horus en haar kunt u via Yvon boeken. Tel: 0573-452436 www.hathorreizen.nl en email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Janke de Groot Delftstrahuisen (Friesland)

Heeft Fonoforese module IV en I gevolgd. Heeft de Twee jarige opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut “Zuiver waarnemen” en het derde specialisatie jaar afgerond. Zij is vaste medewerkster bij het Eigentijdsfestival. Heeft een eigen praktijk: http://www.praktijk-ratel.nl/praktijk.html

Nathalie Bruys (Amsterdam)

Heeft Fonoforese module IV,  I & II gevolgd. De Basis opleiding Zuiver waarnemen heeft zij afgerond en is nu bezig met het derde jaar en de Etherische chirurgie. Zij is een geweldige geluidskunstenaar en heeft al veel bekende werken op haar naam staan. Op dit moment bouwt zij aan een prachtige opdracht. Zij is een solfeggio-enneagram geluidstube aan het maken om de luisteraar een moment voor zichzelf te geven. Uiteraard komt hier te hare tijd een link te staan.

Ita Koning (Zwolle)

Heeft Fonoforese module II en III gevolgd. Heeft de opleiding tot Spiritueel Energetisch therapeut “Zuiver waarnemen” afgerond. Ita is een goede Leela - transformatie Therapeute.

Nancy Dico (Amsterdam)

Heeft Fonoforese module II en III gevolgd. Zij is een bijzondere kleurtherapeute en werkt met kleur en stemvorken, healing en klank.

Tel: 020-6439730 of 06-12144669

Els van Helden (Doorwerth)

Heeft Fonoforese module II en III gevolgd. U kunt haar bereiken per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tel: 026-3335240

Angela Becht (Huissen)

Heeft Fonoforese module II en III gevolgd en zal in het komende jaar de andere modules volgen.

Ingrid van den Broeke (Bilthoven)

Heeft Fonoforese module IV en I gevolgd.

May Gheit (Kaatsheuvel)

Heeft Fonoforese module IV gevolgd. Heeft de Opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut afgerond en volgt nu het specialisatie jaar "Zuver waarnemen 3de jaar en Etherische Chirurgie ".

Nadia Cherradi

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website: www.shamscenter.com Tel: 06-46065314
Heeft de Fonoforese I gevolgd bij Fonoforese academie te Geldrop. Specialized in Stress Counseling, Training and Energy Therapy (Holistic Pulsing and Pure Magnesium Therapies)

 

 

De opleiding tot stemvork therapeut en healer is een gedegen opleiding die bestaat uit vier basis modules en drie Meester modules. Er wordt de afgestudeerde Fonoforese therapeuten aanvullende Fonoforese dagen aangeboden waarin nieuwe elementen geleerd worden (de wereld blijft in beweging en ontwikkeling) ook is er dan ruimte om met praktijk vragen te komen en ervaring uit te wisselen.

De modules hebben niet alleen een leerzaam element omdat je leert werken met de stemvorken maar juist ook een trilling verhogend effect waarin er spontane inwijdingen kunnen plaats vinden door de hoge energieën die worden opgewekt door het werken met stemvorken. Een van de cursisten benoemde, dat het eerder een Healer opleiding is dan een therapeuten opleiding. Dit ontstaat ook doordat we de stemvorken combineren met de krachten van de edelstenen, kleuren, essence en andere healing elementen. Mijn persoonlijke wens is dat een ieder de stemvorken kan gaan inzetten op haar/zijn eigen wijze en de Hogere intuïtie gebruikt wordt bij het werken er mee. Dit zal ik dan ook aanmoedigen en stimuleren tijdens de module dagen.

<Terug naar: Fonoforese Toonpunctuur Stemvork opleiding