Een professionele opleiding tot Fonoforese Frequentie & toonpunctuur therapeut/healer

Stemvork = Trilling = Energie = Gezondheid!

Een unieke opleiding voor mensen die gedegen en onderbouwt willen kunnen werken met trillingsfrequenties in de vorm van stemvorken en de platonische lichamen in bergkristal. De samenwerking tussen kristallen en stemvorken is subliem. Zij versterken elkaars frequentie en dit geeft een nog intenser resultaat en groter bereik. Wil je meer bewustzijn en kennis hebben op het gebied van stemvorken, frequenties, ziekteprocessen, kristallen, planeten, heilige geometrie, oliën, essencen en kleuren dan is dit dé opleiding voor jou.

De juiste trillingsfrequentie aanbieden aan het lichaam geeft harmonie, balans en innerlijke vrede. Elke stemvork heeft een eigen trillingsfrequentie en daar mee een heel specifiek bereik en karakter. De doelstelling is om stemvorken in te zetten voor het helen van lichaam, ziel en geest. De stemvorken spreken met hun gezonde trilling het zelfgenezend vermogen aan. Ken je de werking en het karakter van de stemvork, herken je het ziekte proces, dan kun je de juiste trilling aanbieden zodat het lichaam zich hersteld en weer in balans komt.

De Basis opleiding bestaat uit een Gratis Basisavond en uit vier basis modulen. Per module behaal je een certificaat als je 100% aanwezig bent geweest. (Gemiste lesdagen kunnen altijd worden ingehaald.) Vier gevolgde basis modulen geven recht op een diploma Fonoforese Frequentie therapeut. De volgorde waarin je de modulen volgt is willekeurig. Let op er gaat vanalles veranderen in 2017 met betrekking tot de Fonoforese opleiding. Lees hiervoor de blog Korte beroepsopleidingen.

De Fonoforese Stemvork opleiding is op twee verschillende wijzen te volgen:

  1. In zeven losse lesdagen (één keer per maand een lesdag van 10.00 – 17.00 uur). Dit noemen we de Dagopleiding
  2. In blokken van vijf aaneengesloten dagen (van woensdag t/m zondag; van 9.30 – 20.30 en zondag tot 17.00 uur). Dit noemen we Blokopleiding

Een combinatie van beide vormen is ook mogelijk. Deze opleiding-op-hbo niveau is binnen anderhalf jaar te volgen.

Naast de Basisopleiding is het ook mogelijk Speciale modules te volgen. De vier Fonoforese Basis modulen zijn ontwikkeld door Inge Schubert en Thomas Künne. De Speciale modulen zijn ontwikkeld door Noor Elffers en/of Inge Schubert

De Fonoforese Stemvork opleiding is rust en intensiviteit

Het werken met stemvorken vraagt om een rustige omgeving en een liefdevolle intentie. Rust omdat je één tot twee sessies per lesdag ontvangt en hier heerlijk bij kunt ontspannen en liggen. Wanneer jij de sessie geeft wordt van jou ook rust en liefdevolle intentie verwacht tijdens het behandelen van je medecursist. Je zult merken dat je hier weinig moeite voor hoeft te doen. De trillingen van de stemvorken werken niet alleen door in de ontvanger maar ook in de behandelaar.

Youtube filmpje over Fonoforese Stemvork Therapie 

Fonoforese stemvork opleiding

Voor meer informatie bekijk de volgende doorlinken:

 

Inschrijfformulier Fono Basisavond

Inschrijfformulier Fono Blokopleiding

Inschrijfformulier Fono Dagopleiding

Vragen?: Contactformuier

Lichtgroet Noor Elffers 06-28423459