Fonoforese Frequentie therapie met Stemvorken

Een professionele opleiding tot Fonoforese Frequentie & toonpunctuur therapeut/healer

Stemvork = Trilling = Energie = Gezondheid!

Een unieke opleiding voor mensen die gedegen en onderbouwt willen kunnen werken met trillingsfrequenties in de vorm van stemvorken en de platonische lichamen in bergkristal. De samenwerking tussen kristallen en stemvorken is subliem. Zij versterken elkaars frequentie en dit geeft een nog intenser resultaat en groter bereik. Wil je meer bewustzijn en kennis hebben op het gebied van stemvorken, frequenties, ziekteprocessen, kristallen, planeten, heilige geometrie, oliën, essencen en kleuren dan is dit dé opleiding voor jou.

Lees meer...

Fonoforese Stemvork Dagopleiding

Een module heeft 7 lesdagen, één lesdag per maand

Een lesdag is van 10.00 - 17.00 uur. Je ontvangt een uitgebreide syllabus met duidelijk les en kaartmateriaal van de behandelingen.

Huidige module is module II

Elke maand kun jij starten met de opleiding dus je hoeft niet te wachten tot een nieuwe lesmodule start.
Kijk voor de eerst volgende lesdag in de Agenda

Lees meer...

Fonoforese Stemvork Blokopleiding

Opleiding tot Frequentie- & Toonpunctuur therapeut

Stemvork kristal healing module:  25 t/m 29 juli 2018
De Blokken

Elke module heeft zijn eigen inhoud. In de module kom je hoofd, romp of ledematen behandelingen tegen en behandelingen die het fysieke, emotionele, mentale en spirituele in balans en harmonie brengen.

Lees meer...

Fonoforese Stemvork GRATIS basisavond

Gratis basis lesdag 1 september 10.00 - 17.00 uur
Gratis basisavond 25 januari 2018 19.30 - 21.30 uur

Een basisavond of basis lesdag voor diegenen die meer willen weten over stemvorken en hoe je er mee kunt werken. Wel even opgeven a.u.b.
Wil je de fonoforese opleiding volgen, dan is er eerst een basisavond waarin je de basisvaardigheden voor het werken met stemvorken uitgelegt krijgt. Ieder die nog niet eerder met stemvorken gewerkt heeft wordt gevraagd deze basisles te volgen. De les zelf is gratis. De syllabus met het lesmateriaal kan aangeschaft worden voor € 25,00 euro.

Lees meer...

Fonoforese Speciale Stemvork Modules

KlankkastenNaast de basis Stemvork opleiding van Fonoforese kun je meerdere speciale cursussen volgen. Dit zijn zeer hoge frequentie modules, waarbij het prettig is voor jezelf wanneer je ervaring hebt in het aanvoelen van energie en frequenties.

Lees meer...

Fonoforese Solfeggio Stemvork module

SolfeggioNegen heilige frequenties, Solfeggio Healing:

Gechannelde behandelingen om onze trillingsfrequentie stapsgewijs omhoog te brengen. De totale module bestaat uit 10 totaal behandelingen waarvan sommige behandelingen bestaan uit een serie: Deze behandelingen zijn gericht op bewustwording, transformatie en ascension ontwikkeling. Hierbij staan de stemvorken meestal in klankkasten. Dit geeft een geweldige energie in het auraveld. Ervaring van een cursiste met deze module

Lees meer...

Stemvork Workshops

Kennis maken met stemvorken, frequentiewerk en toonpunctuur. Met behulp van stemvorken ons lichaam deblokkeren en harmoniseren en b.v. pijnklachten behandelen. Elke maand is er een andere workshop! Eerstvolgende workshopdag is  4 april: Op deze workshopdag leer je de volgende behandelingen; Buik diagnostiek en behandelen van de organen via de buik, rug diagnostiek en behandelen van de organen via de rug, diagonale onevenwichtigheden in het lichaam, onevenwichtigheden in de linker en rechter lichaamshelft.

Lees meer...

Ervaringen van Cursisten met Fonoforese

De ervaring van Monique

De intensiteit en de diepgang van de stemvork is met geen pen te beschrijven. Nooit had ik verwacht zulke diepe processen aan te zullen gaan maar tijdens deze opleiding heb ik mijn grootste angsten en blokkades mogen loslaten. De liefde, inzichten en begeleiding van Noor helpen je dwars door de weerstand heen te gaan en weer als herboren naar huis te gaan. Monique de Boer

Lees meer...