Ervaring Christ.energie inwijding

Ervaringen Christusenergie inwijding

 

Ervaring van Magda

Ik wil jullie deelgenoot maken van mijn rechterbeencorrectie door de Christusenergie. Marjo, een mede-cursiste van de opleiding Zuiver Waarnemen, heeft mij een behandeling gegeven met Christusenergie.
Ik heb 13 jaar geleden mijn rechterenkel op 3 plaatsen gebroken (tegen verbrijzeling aan). Mijn rechtervoet is iets naar rechts in het gips gezet en daardoor zo blijven staan. Als ik mijn voeten naast elkaar plaatste kreeg ik pijn in mijn rechter knie. Gistermiddag voordat ik naar huis ging voelde ik een pijnscheut door mijn rechterenkel gaan.
Dit trok daarna weer weg. Ik dacht nog 'hier wordt aan gewerkt'. Mijn partner en ik gaan altijd, na de lessen bij Noorderlicht centrum, nog even lekker eten.
Toen wij het restaurant uitliepen naar de auto zag ik dat mijn rechtervoet rechter stond. Niet zoals altijd iets naar rechts. Ik vroeg mijn partner of hij wilde kijken en hij bevestigde dat mijn voet rechter stond. Mijn enkelgewricht voelt ook soepeler aan. Als ik nu mijn voeten naast elkaar plaatst, dan voel ik geen pijn in mijn knie.
Ik ben helemaal verrast.  Ik voelde gisteravond dat er gewerkt werd aan mijn kaakgewricht, mijn knieën en mijn benen. Ook mijn rug voelt soepeler aan. Ik ben blij en dankbaar met deze correcties. Wat de Christusenergie doet is werkelijk geweldig. Groet Magda

Ervaring van Sita

De workshop is leerzaam, liefdevol en heel spectaculair. Ik ben er heel erg over te spreken. Noor en Jeanet hebben ons heel goed gedoceerd en begeleid met heel veel liefde en geduld. Ze zijn gevuld met positiviteit en daar vulden ze ons ook mee. Ik heb van hun heel veel liefde en warmte mogen ervaren. De omgeving is erg netjes en mooi. De energie die je voelt zorgde bij mij dat ik mij bij de eerste stap in het pand me nog verder kon openen. Noor en Jeanet, ik wil jullie met heel veel liefde, respect en waardering danken voor jullie tijd, liefde, positieve houding, energie, warmte, steun en kennis!!! Namaste Sita

 

Ervaring van Steve R.

Ik vond de workshop heel erg boeiend en leerzaam. Noor is heel open en duidelijk, lief en positief. De omgeving is erg netjes en schoon, de verzorging is gewoon toppie (hahaha)

 

Ervaring van Hugo

Ik vond de workshop erg goed. Er was een relaxte sfeer met ruimte voor eigen inbreng. Noor en haar assistente heb ik als zeer positief ervaren. Het pand heeft een goede en mooie energie. Persoonlijk heb ik geen probleem met katten maar er zouden mogelijk mensen allergisch kunnen zijn.

 

Ervaring van Corry

De workshop vond ik geweldig en ik heb nieuwe dingen maar ook nieuwe inzichten gekregen. Nieuwe inzichten in energieën. Er zijn verschillende energieën waarmee je kunt werken. Van nature heb ik krachtige handen waar ik al een tijd mee werk en hele bijzondere resultaten mee bereik. Ik voel de Christusenergie heel sterk terwijl ik de energie in mijn handen minder voel maar mijn cliënten des te meer. Noor ik vind je helemaal top. Jij staat open voor wat er in de groep leeft en ook voor andere inzichten waar je dan aandacht aan besteedt. Dat vind ik een belangrijk item. Jouw flexibiliteit is een grote plus. Niet onbelangrijk jijzelf ziet er heel verzorgd uit, prettig om naar te kijken. Dit was een fijn weekend. Bewonderenswaardig hoe jij met deze groep bent omgegaan terwijl jij niets wist van wat wij in ons dagelijks leven doen, kortom geen achtergrond informatie. Je had alleen onze namen.

 

Ervaring van Victor

Ik vond de workshop prettig en warm vol humor. Het gaf mij een gevoel van open huis workshop waarin men zichzelf kon zijn. Noor heb ik ervaren als: integer, open, ontwikkelingsgericht, niet oordelend, reflectief, liefdevol, empathisch, staat open voor feedback, beschikt over zelfkennis en verantwoordelijkheidsbesef zowel voor zichzelf als voor een ander. Zij heeft humor en ze staat tussen de mensen en erboven. Schept ruimte voor discussie waardoor ruimte voor het Zijn ontstaat.

<Terug naar: Christusenergie Healer opleiding