Christusenergie Healer

Opleiding Christusenergie Healer

Christus.atelier-tiller.de Christusenergie healer opleiding Christusenergie helpt ons in de Goddelijke ordening te komen.

Een sterke genezende energie die in staat is zonder aan te raken o.a. de wervelkolom fysiek en zichtbaar recht te trekken. De Christusenergie ondersteund ons Innerlijk Meesterschap.

Onvoorwaardelijke liefde verspreidt zich

Het is tijd voor de mensheid om verantwoordelijkheid te nemen voor ons genezingsproces. Christus is het Licht en de Liefde energie die ons oproept om te gaan staan en onszelf uit ons "lijden" te verlossen. Onze eigen verantwoordelijkheid te nemen en onze blik te richten op schoonheid, waarheid en goedheid.

Op het Goddelijke en Paradijselijke van deze aarde (Moeder Gaia). Dit vraagt een "IK" kracht van ons. De Christusenergie ondersteunt deze "IK" kracht. We verbinden ons met de Christusenergie en hierdoor met de energie van de oorspronkelijke oorsprong. De Bron, God, Jaweh of Alāhā. (of welke naam u de Drie-Eenheid ook geeft). Mocht het zo zijn dat jij je aangetrokken voelt tot deze opleiding doch je stoeit met het woord Christus en met wat er in de bijbel en in kerken over Christus wordt verteld dan is een gesprek wellicht een grote hulp. Allereerst kun je beginnen met elke keer wanneer je het woord Christus leest of hoort er het woord "liefde" voor in de plaatst te zetten.

 

De Opleiding

In de opleiding leer je werken met deze prachtige Christusenergie. Je krijgt inwijdingen die je helpen om je verbinding met de Christusenergie te laten stromen en te bekrachtigen. Pure Liefde stroomt altijd ook als je niet bent ingewijd. De inwijding helpt echter je energie focus te richten.

De opleiding bestaat uit 25 lesdagen: Je schrijft je per niveau in. Je kunt niveau II pas doen wanneer niveau I gedaan is. Tussen de niveaus is telkens een aantal maanden om aan de nieuwe energie te wennen en het toe te passen in je eigen praktijk.

Toelating op de opleiding: Het is wenselijk wanneer je met mensen werkt en therapeutische ervaring hebt. Mocht dit niet het geval zijn en jij wilt toch graag deze opleiding volgen dan is vooraf een gesprek wenselijk. Levenservaring kan net zo goed een basis zijn om de Christusenergie Healer opleiding te volgen. Er zijn ook mensen die de opleiding puur voor hun eigen verbinding met Christus en het Christusbewustzijnsveld volgen.

 

Niveau I: Christus Healing Basis 3 dagen 24, 25 & 26 augustus 2018 of 4, 5 en 6 januari 2019

Niveau II: Christus Healing Practitioner 6 dagen (twee modules van 3 dagen)

Niveau III: Christus Healing Master 9 dagen (Elke maand een zondag van 10.00 - 17.00 uur)

Nascholing Inwijding tot Zalver 7 dagen (1 losse dag en twee modules van 3 dagen)

De totale opleiding heeft 25 lesdagen verdeeld in vier niveau's. Data kunnen wijzigen. Dit gebeurd in de groepen in overleg en afstemming

 

Info: klik hier voor Contact of bel 06-28423459

Opgeven: Inschrijfformulier Opleiding Christusenergie Healer