Opleidingen

Fonoforese Stemvork Blokopleiding algemeen

Kenmerkend voor de blokopleiding is dat we vijf aaneengelsoten dagen met elkaar werken. Het voordeel daarvan is, dat we in vijf dagen intensief kunnen werken en ons kunnen verdiepen in de geboden lesstof. Je blijft in een bepaalde frequentie met elkaar waardoor je sneller en effectiever kunt leren en werken. Veel mensen hebben het gevoel dat vijf dagen te veel zou zijn. Echter door de opbouw van de dag, de goede didactiek en adem in de lessen is het eerder ontspannend dan inspannend. Er wordt veel gelachen, heerlijk gegeten en er is voor iedereen liefdevolle aandacht.

Inhoud van de Fonoforese blokken

Elke module heeft zijn eigen inhoud. Binnen de module is er zorg gedragen dat er voor ieder genoeg uit een module te halen is.  In elke module kom je hoofd, romp of ledematen behandelingen tegen of behandelingen die het fysieke, emotionele, mentale en spirituele in balans en harmonie brengen. Om meer te lezen over de inhoud van de verschillende blokken kun je hieronder per blok doorklikken.

Vooraf aan de modules wordt aan iedere beginner gevraagd om een Fonoforese Basisavond GRATIS  te volgen. Na deze avond kunt je in elke basis module/blok instappen.

Wil je eerst nog wat meer weten over wat Fonoforese is kijk dan hier: Fonoforese Toonpunctuur Stemvork opleiding

Data en inhoud modules

Maaltijden en overnachtingen

Lunch en Diner worden in het centrum genuttigd en verzorgd door een professionele kok. Een geweldige kok die al meerdere modules voorzien heeft van overheerlijke gerechten. Er wordt vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch voor ons gekookt.
Maaltijden en recepten. De omgeving is prachtig. Kortom het belooft weer heerlijke ontspannen dagen te worden.
Overnachtingen: Vraag Noor even naar de mogelijkheden.  Er zijn diverse goedkope overnachtingen te regelen via Bed & Breakfast. Er is ook een goed hotel in het centrum van Geldrop. Hotel Nijver. Door meerdere cursisten al aangeraden. 

Kosten

Vijf dagen les voor 693,00 incl. maaltijden, syllabus, versnaperingen, aandacht en ondersteuning.

1 lesdag: € 180,00 Euro  incl. maaltijden Lesdag is van 9.30 - 20.30 uur      
2 lesdagen: € 315,00
3 lesdagen: € 460,00
4 lesdagen: € 570,00
5 lesdagen: € 693,00

Alle prijzen zijn inclusief het uitgebreide lesmateriaal, twee vegetarische biologische maaltijden per dag (door een kok bereid) en koffie, thee, lekkers en liefdevolle aandacht in overvloed.
Overleg is altijd mogelijk over betalingsregelingen e.a. zaken.

Hoe zien de dagen er uit

We werken van 9.30- 13.00 uur en van 14.30 - 18.30 uur. De avond duurt maximaal tot 20.30 uur. Verandering van tijden is mogelijk. In de avonduren is er gelegenheid om vrij te oefenen, te wandelen, verhalen vertellen rond het "vuur".  Zingen en dansen en wat nog meer in ons opkomt om te delen. Neem vooral je instrument mee.
De prijzen zijn incl: maaltijden (biologische en vegetarische. Met een dieet wordt zoveel mogelijk rekening gehouden, meld dit tijdig). Bij de lessen ontvang je een super dikke syllabus met lesmateriaal en mooie afbeeldingen voor de behandelingen. Goed verzorgd en duidelijk en liefdevolle aandacht in overvloed. Geplastificeerde kaarten van het lesmateriaal worden tegen een kleine prijs verkocht.

Hier vind je meer informatie over: