Opleidingen

Fonoforese stemvork opleidingStemvork = Trilling = Energie = Gezondheid!

Een unieke professionele opleiding tot Fonoforese Frequentie & toonpunctuur therapeut/healer. Wil je meer bewustzijn en kennis hebben op het gebied van stemvorken, frequenties, ziekteprocessen, kristallen, planeten, heilige geometrie, oliën, essencen en kleuren dan is dit de opleiding voor jou. 

De juiste trillingsfrequentie aanbieden aan het lichaam geeft harmonie, balans en innerlijke vrede. Elke stemvork heeft een eigen trillingsfrequentie en daar mee een heel specifiek bereik en karakter. De doelstelling is om stemvorken in te zetten voor het helen van lichaam, ziel en geest. De stemvorken spreken met hun gezonde trilling het zelfgenezend vermogen aan. Ken je de werking en het karakter van de stemvork, herken je het ziekte proces, dan kun je de juiste trilling aanbieden zodat het lichaam zich hersteld en weer in balans komt.

 

De totale opleiding bestaat uit 8 segmenten: 4 basis en 4 Speciale blokken of modules. Let op er zullen in 2017 en 2018 diverse veranderingen worden doorgevoerd. Lees hierover de blog Korte beroepsopleidingen

De opleiding is op twee verschillende wijzen te volgen:

  1. Als Dagopleiding: 7 lesdagen per blok, één lesdag per maand van 10.00 - 17.00 uur  (Je kunt ook per lesdag betalen en alleen de lessen volgen van jouw keuze.)
  2. Als Blokopleiding: 5 lesdagen aaneengesloten per module. De lesdagen zijn van 9.30 - 18.30 plus uitloop naar de avonden tot 21.00 uur
    De vier Fonoforese Basis modules en blokken zijn ontwikkeld door Inge Schubert en Thomas Kunne.
    De vier Speciale modules en blokken zijn ontwikkeld door Noor Elffers

De opleiding is rust en intensiviteit

Het werken met stemvorken vraagt om een rustige omgeving en een liefdevolle intentie. Rust omdat je één tot twee sessies per lesdag ontvangt en hier heerlijk bij kunt ontspannen en liggen. Wanneer jij de sessie geeft wordt van jou ook de diepe rust verwacht tijdens het behandelen van je medecursist. Je zult merken dat je hier weinig moeite voor hoeft te doen. De trillingen van de stemvorken werken niet alleen door in de ontvanger maar ook in de behandelaar.
Voor meer informatie bekijk de volgende doorlinken:

 

Inschrijfformulier Fono Basisavond

Inschrijfformulier Fono Blokopleiding

Inschrijfformulier Fono Dagopleiding

Vragen?: Contactformulier

Lichtgroet Noor Elffers 06-28423459