Opleidingen

Noorderlicht centrum biedt zes opleidingen op gebied van healing en therapie. Voor alle opleidingen geldt dat "Liefde" de essentie is waarmee geheeld kan worden. Zonder Liefde is er geen genezing mogelijk. Alle opleidingen ondersteunen de intuitieve ontwikkeling, het spiritueel ontwaken, je bewustzijnsontwikkeling, het zelfgenezend vermogen, frequentie verhogend, de positieve zelfdicipline en werken Ik kracht versterkend. Ik werk vanuit het drie- en vierledig mensbeeld vanuit de Antroposofie.

Beginners:
Intuitieve ontwikkeling, Zuiver Waarnemen, Fonoforese Frequentiewerk: toonpunctuur met stemvorken, Christusenergie Healer I

Gevorderden:
Zuiver Waarnemen, Christusenergie Healer deel II, Fonoforese Frequentiewerk: toonpunctuur met stemvorken, Fonoforese (Stemvorkwerk) en begeleiden van kankerpatienten, Kristal Healer en Aura Arts I,  Training Scheppend Bewustzijn

Therapeuten & Healers:
Kristal Healer en Aura Arts II & III, Christusenergie Healer II & III, Fonoforese Solfeggio Stemvork module, Fonoforese (Stemvorkwerk) en begeleiden van kankerpatienten, Training Scheppend Bewustzijn

Overleg is altijd mogelijk. Mocht u het lastig vinden om een keuze te maken.

Zuiver Waarnemen

Opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut, Healer en Coach


Korte beroepsopleidingen
: reading en healing leren geven en jezelf en de ander helpen om pijnen en trauma's op te lossen en innerlijk vrij te worden. Zaterdag 29 september 2018 start de nieuwe groep

Lees meer...

Fonoforese Stemvork Frequentiewerk

Fonoforese stemvork opleidingStemvork = Trilling = Energie = Gezondheid!

Een unieke professionele opleiding tot Fonoforese Frequentie & toonpunctuur therapeut/healer. Wil je meer bewustzijn en kennis hebben op het gebied van stemvorken, frequenties, ziekteprocessen, kristallen, planeten, heilige geometrie, oliën, essencen en kleuren dan is dit de opleiding voor jou. 

Lees meer...

Groeigroep

Voor wie is de groeigroep?

Wanneer je de opleiding "Zuiver Waarnemen" of de training "Scheppend Bewustzijn" hebt gevolgd kan het zijn dat je graag nog een aantal keren per jaar in contact wil blijven staan met een groep gelijkgestemde mensen die even als jij nog aan zichzelf willen polijsten en poetsen. Mensen die in gesprek willen met elkaar over de vragen en issues waarmee zij rondlopen. Issues willen uitdiepen en uitwerken. Problemen tot poorten willen maken voor de toekomst. Sneller en makkelijker in balans terug komen. Je verticale as en verbinding met kosmos en aarde willen bekrachtigen en versterken.

Lees meer...

Scheppend Bewustzijn

Schepper durven zijn van je eigen leven.

13 dagen: Jezelf trainen, je hart volgen, je volledig potentieel omarmen. Leren luisteren naar je innerlijke meester. We starten 15 januari 2018, schrijf je nu in!

 

Lees meer...

Opleiding 'Kristal Healer en Aura Arts'

 Nascholing voor therapeut & healer; start vrijdag 14 september 2018

Met kristallen in de etherische velden (aura) energieën herstellen en in balans brengen.  Met kristallen kunnen we de aandoening uit het auraveld 'snijden' en het zelfgenezend vermogen van de cliënt aanspreken en activeren. 

Lees meer...

Opleiding Christusenergie Healer

Christus.atelier-tiller.de Christusenergie healer opleiding Christusenergie helpt ons in de Goddelijke ordening te komen.

Een sterke genezende energie die in staat is zonder aan te raken o.a. de wervelkolom fysiek en zichtbaar recht te trekken. De Christusenergie ondersteund ons Innerlijk Meesterschap.

Lees meer...

Intuitieve ontwikkeling cursus

6 avonden starten januari 2018

Leer vertrouwen op de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart. Door jezelf serieus te nemen vergroot jij je intuïtieve vermogens en leer je te bouwen op wat zich bij jou aandient. De cursus vergroot je bewustzijn en zelfvertrouwen.  Speciaal bij hooggevoeligheid is deze cursus een goede ondersteuning. Je leert je energieveld (aura) in balans te brengen en een gezonde energetische bescherming op te bouwen.

Lees meer...