Links

Links

 

www.fonoforese-academie.nlfonoforese-academie.nl

Voor opleidingen en workshops gericht op stemvorkwerk en frequentietherapie, Toonpunctuur en frequentiepunctuur. De Fonoforese Academie is een onderdeel van het Noorderlicht centrum.

 

www.klankkasten.nl

Bob van der wilt maakt prachtige klankkasten voor stemvorken. Speciaal op frequentie gebouwd. Met de hand gemaakt in verschillende soorten hout.

 

www.agnihotra-noorderlicht.nl

Vuurceremonie voor het helen van de atmosfeer; de aarde, de natuur,  de dieren, de planten, de mensen en de wateren.
Deze korte vuurceremonie wordt elke dag gedaan bij de eerste en de laatste zonnestraal van de dag. De heilige As die overblijft na de ceremonie wordt gebruikt voor Homatherapie. Diep inwerkend in ons systeem werkt deze as zuiverend en laat ons resoneren met onze opdracht.

 

http://etherische-chirurgie.nl/

De website van de Etherische kristalchirurgie. Hier kun je lezen over de bijzondere opleiding tot aurahealer/chirurg. Het opereren in het auraveld is wellicht in de nabije toekomst veel gewoner dan het nu klinkt. Het is goed mogelijk om een probleem in het auraveld eruit te snijden en tot bewustwording te laten komen zodat een eventuele operatie wellicht vermeden kan worden. Een fysiek probleem is eerst te zien in het auraveld en pas in een later stadium wordt dit een fysiek probleem.

 

http://www.healingtaichi.nl/

Ben Lochtenbergh is een geweldige Tai Chi leraar en daarbij Energetisch Healer/Therapeut. Een aanrader voor een ieder die in Den Haag woont en iemand zoekt met helende handen en een luisterend oor.

 

www.degroenelinde.nl

Marianne Leeuwrik is de bezielende schepper van vele zeer mooie en zuivere oliën en spray's.  Het creëren van unieke geurfrequenties is haar kracht.
Samen met Marianne ontwikkelde ik de planeet oliën voor o.a. de zalvingen die te leren zijn in de opleiding tot Zalver

 

www.marama.nl

Monique is Spiritueel Energetisch Therapeut, Fonoforese Therapeute, Etherisch Kristal Chirurg en Healer. Daarbij heeft zij haar opleiding SE (Somatic experience) trauma therapeute afgerond. Kortom holistisch en all-round. O.a opgeleid in het Noorderlicht centrum.

 

www.maryderijk.nl

Mary is Spiritueel Energetisch Therapeut, Etherisch Kristal Chirurg en Christus Energie Healer, o.a opgeleid in het Noorderlicht centrum. Zij heeft veel ervaring met Familie opstellingen en systemisch werk. Haar praktijk is gevestigd in Udenhout.

 

www.Edelstenenborger.nl

Bij Daniel en Angela vind ik altijd mijn kristallen (phurba's, Vajra's & viswavajra's en axis-mundi vajra)

 

www.proceswerk.nlproceswerk.nl

Joop, Leelaspel schepper, trainer & therapeut. Nanda begeleid mooie vrouwengroepen met "baarmoeder" workshops. Een echte aanrader voor elke vrouw.

 

www.honinghvoordeziel.nl

Wendy...liefdevolle therapeute heeft de opleiding bij mij gevolgd.

 

http://luna-clara.nl
Astrologisch consult en training

 

http://degenezendestem.nl/site2/

Jacob Hoekstra geeft stemtherapie en energetische zingen (zingen vanuit ’t hart). Een aanrader als je met je stem jezelf wilt leren bevrijden.

 

Doorgelinkt

 

Bevriende websites