Ervaring van een Zalving

Ervaring Zalving

Zalving met Heilige Zalfolie

Een prachtige beschrijving, stap voor stap van de zalving. Hoe elk onderdeel van de zalving haar eigen kwaliteit en ervaring oproept.

De onderstaande zalving is een behandeling van ruim een uur in totaal. Tussen elk onderdeel is rust en tijd genomen om de werking en ervaring te delen.

Zalving achterkant Hartchakra:

Ik wordt aangeraakt in het stuk waar ik vandaan kom. Mijn geboorte plek de Bron van mijn bestaan. Ik krijg mijn Grote Moeder en Grote Vader te zien. Dit voelt heel omhullend en aanmoedigend. In hun ogen zie ik heel veel geloof en vertrouwen.

Zalving Linkervoet:

In het begin strijdt ik voor mijn bestaansrecht. Op een bepaald moment lost de strijd op en komt er in mij het bestaansrecht tot stand. Er wordt een mystieke tekst voorgedragen en ik wordt omringt door heel veel Lichtwezens.

Zalving Rechtervoet:

Ik ervaar een sterke bloed smaak en heb het gevoel dat ik een beker bloed leeg drink. (noot van Noor: Bloed is verbonden met IK kracht en Ziele- essentie energie.) Er worden mij instrumenten gegeven om mijzelf te helpen en mezelf neer te zetten. Thuiskomen in mijn lichaam. Mijn lichaam als instrument waarmee ik gestalte kan en mag geven aan mijn missie. Mijn lichaam gaat helpen om gestalte te geven aan de mystieke tekst die ik gehoord heb. Het voelt alsof er een strijd is opgeheven. Ik krijg het beeld binnen alsof ik een grijs grauw lichaam had en er nu bloed binnen stroomt en het een prachtig roze lichaam wordt. Mijn bottenstructuur gaat anders aanvoelen. Niet meer de harde strakke materie maar zacht, flexibel en meegaand. Het wordt ook transparanter.

Na een pauze komt het verlangen bij de gezalfde omhoog om in haar hartchakra aangeraakt te worden. Dit is precies de volgende stap. Bij de volgende zalvingen ligt de client op de rug.

Zalving voorkant Hartchakra:

Er flitste heel veel voorbij aan contact en betekenis van contact met mensen die ik ontmoet heb en nog zal gaan ontmoeten. Ik kan sterk voelen dat wij aan de Bron van ons bestaan als het ware een afspraak hebben gemaakt met de mensen die wij zullen ontmoeten om ons iets te laten zien en te leren. Als ik donkerte ontmoet hoef ik mij niet bedreigt te voelen, het laat mij juist het licht zien. Dit brengt een warm vertrouwen in mij. Het geeft me een aanmoediging om mijn hart te openen voor contact.

Zalving Linkerhand:

Ik maakte contact met mijn angst en terughoudendheid dat er iets afgepakt zou worden van mij. Ik voelde dat mijn hele zijn ging blokkeren. Dan voel ik een zeer zachte aanmoediging; Het is oké en er kan niets gestolen worden. Deze herinnering en bewustwording maakte dat het enorm gaat stromen en open bloeien in mijn hoofd en kruin. Ik ervaar een enorme ontvankelijkheid. Het kan nu doorstromen in mijn arm tot in mijn linker hand.

Zalving Rechterhand:

Ik ervaar een heel sterke uitzuivering van al het gene wat zou kunnen maken dat ik bepaalde krachten zou misbruiken. Het voelt fijn om daarvan uitgezuiverd te worden. Dit schept vertrouwen en ik kan nu mijn krachten groter later worden en naar buiten brengen. Mijn hand hoeft niet te slaan en de wereld van mij af te meppen. Mijn hand dient tot genezing, de hand van een genezers.

Zalving van de buik:

Ik ben heel blij dat mijn botten transparant en soepel zijn. Ik wordt meegenomen van binnen uit naar een grote dimensie mijlen ver boven mijn kruin en mijlen ver onder mijn voeten. Ik voel erkenning van IK BEN. Ik heb ook een sterk gevoel dat ik dit nu in mijzelf kan welkom heten. Ik kan het leven welkom heten. Ik voel mij heel krachtig en tegelijkertijd ook heel licht. Ik voel mijn lichaam en tegelijkertijd een grenzeloosheid, een verruimd bewustzijn. Ik krijg het beeld van water, heel verfrissend, zuiver en verhelderend en het komt en gaat als eb en vloed. Het levenswater dat telkens naar de Bron terug keert. Het is heel voedzaam.

Wat de totale zalving met mij doet is: Van chaos naar orde in mezelf. Het brengt structuur. Het gaat tot in de structuur. Brengt het DNA terug naar de OerDNA en tot in het fysieke, in het hier en nu. Een zeer belangrijke ervaring en een ondersteunende stap in bewustwording.

 

<Terug naar: Christus Energie Healer opleiding