Zalving ter bekrachtiging

Zalving ter bekrachtiging

Wat is een zalving

Heilige olie nectarHet Zalven is heiligen, wijden of zegenen van iets of iemand voor zijn taak. Het bekrachtigen van de essentie van die persoon en de verbinding versterken met de Holy Spirit.

 

Juist in deze tijd van overgang naar de nieuwe dimensie is Zalven enorm belangrijk. Het in je eigen centrum en kracht gaan staan om je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor jouw pad is essentieel. De Zalving is een krachtige ondersteuner hierin.

 

* De Heilige zalfolie is het beeld voor de verbinding met de Heilige Geest

* De intentie waarmee gezalfd wordt is de verbinding met de Ziel

* De zalving zelf geeft een optimale verbinding van de Ziel en de Geest met het lichaam

 

De zalving is al heel oud. In de bijbel wordt gesproken van de zalvingen. Ook in het oude Egypte en in andere oude overleveringen van verschillende volken wordt gesproken over zalvingen met heilige oliën.

In eerste instantie was en is het bedoeld voor ingewijden om zichzelf te helen en pas in tweede instantie om anderen te helen. Zwaar zieken werden in het genezingsproces ondersteund door een zalving met Heilige Zalfolie.

Van oudsher is het zalven een Priesterlijke bezigheid. Wanneer je een ingewijde bent had je weet van de speciale kwaliteiten van de oliën en wist je ook de wijze waarop ze te gebruiken. Dit is een heilige ritueel.

Men gebruikte de zalving ook om een Goddelijke volmacht te geven aan Priesters, Koningen en Profeten. Een ingewijde en gezalfde priester of koning werd ook wel “de gezalfde” genoemd. Zo werd ook Christus “de gezalfde” genoemd. Van Christus echter zegt men dat hij niet door priester handen is gezalfd maar rechtstreeks door de Heilige Geest.

De zalving ondersteund de Vrije wil en helpt alle schaduw los te koppelen van de taak en de opdracht die jij hebt. Zalving is gemanifesteerde kracht van de tegenwoordigheid van God.

 

De zalving ondersteund:

- Jouw essentie kracht, jouw IK kracht zodat jij je verbinding met het doel van je leven(s) kunt begrijpen en aanvoelen
- genezing bij ziek zijn
- hoop bij hopeloosheid
- herstel als er iets kapot is
- bevrijding als er sprake is van gebondenheid
- vrijlating als iemand zich gevangen voelt

 

Kosten:

De kosten voor een zalving van anderhalf uur met de heilige zalfolie kost 111,00 euro.

 

De Zalving zelf

Hoe gaat de zalving in zijn werk? Je komt in een warm roze vertrek waar de behandeltafel al lekker is opgewarmd met kruiken. Warme handdoeken en dekens liggen klaar. De Heilige zalfolie staat gereed om afgepast te worden op jouw essentie. Voor ieder persoon wordt de Heilige olie speciaal afgestemd. Er zal steeds gewerkt worden met Mirre Olie, Kalmoes olie, Kaneel olie, Cassia olie en Zuivere Olijf olie. Op speciaal verzoek kun je ook een zalving krijgen met Mirre, Wierook en Goud olie. Na het afpassen van de olie ontvang je een voetenwassing met heerlijk warm water en geurende lavendel. Dit reinigt en ontspant. Na de voetwassing ga je lekker ontspannen liggen en begint de zalving.

 

Het is belangrijk om van tevoren duidelijk aan te geven wanneer u een zalving wilt ontvangen. Hier wil ik mij goed op voorbereiden. Het is een heilige handeling die een diepe liefdevolle aandacht en voorbereiding vraagt.

De prijs van een zalving is € 111,= Euro (anderhalf uur totaal)