Energetische ondersteuning, afstandshealing

Regelmatig wordt ik gevraagd om een energetische bescherming, ondersteuning of healing op afstand te geven. Bij de volgende situaties heb ik met succes ondersteuning kunnen geven.

Uit logeren

Bas een jongen van 12 jaar. Hij is hooggevoelig en ervaart en ziet veel wat zijn klasgenoten niet zien of ervaren. Het maakt hem onrustig en bang. Vooral wanneer hij uit logeren gaat heeft hij hier last van. Zijn ouders schakelen mij een regelmatig in wanneer Bas weer uit logeren gaat of op kamp gaat. Ik help Bas om dan de nacht of het weekend door te komen zonder veel stress. Het is heerlijk om dan achteraf een smsje te ontvangen van: Het is gelukt Noor. Bas heeft heerlijk geslapen en geen last gehad van angsten.

Dolende doden op bezoek

Kevin heeft regelmatig last van overledenen die bij hem op bezoek komen. Het is één van zijn kwaliteiten die hij heeft om met overledenen te kunnen communiceren. In het begin echter kon hij hier niets mee en was hij erg bang. Na een aantal keren coachen heeft hij de techniek onder de knie om met de overledenen te werken. In het begin van deze periode belde hij me regelmatig om samen via skype de overledenen naar het licht te helpen gaan. Soms wanneer hij op zijn werk was, en dus niet rustig kon gaan zitten om met de overledenen te communiceren, smste hij mij om hulp. Deze gaf ik hem en dit ondersteunde hem om toch zijn werk af te kunnen maken.

Examenvrees

Juliette heeft als studente regelmatig examens te doen voor haar opleiding. Zij kan daar heel erg van in paniek raken en onzeker worden terwijl zij wel goed geleerd heeft. Zij smst mij wanneer haar examens zijn en ik ondersteun haar zodat zij rustig is en niet in paniek raakt wanneer zij een examen vraag niet direct snapt of lastig vindt. Ook haar helpt het heel goed wanneer ik haar energetisch ondersteuning geef bij haar examenvrees.

Preformance geven

Karin geeft performance voor haar opleiding. Hiervoor is zij behoorlijk zenuwachtig zodat zij soms niet meer weet wat zij moet zeggen. Ze raakt de draad van haar verhaal kwijt en krijgt blackouts. Om toch haar performance te kunnen geven schakelde ze mij in. Zij stond te stralen tijdens haar lezing en genoot er zelfs van. Het maakt mij dan ook erg gelukkig wanneer ik naderhand enthousiast blije smsjes krijg dat het goed is gegaan.

Angsten en onrust

Yolanda heeft regelmatig enorme last van onrust en angsten. Zij vraag mij dan op een afstand mee te kijken wat haar zo bang maakt. Zij vraag om energetische onderondersteuning en inzicht opdat zij het kan loskoppelen.

Stervenden

Bij een aantal stervende personen heb ik mogen begeleiden op afstand. De stervenden kunnen vaak heel bang zijn, zeker wanneer er morfine gebruikt wordt. Hierdoor kunnen stervende ervaringen krijgen in het tussen bestaan of de onderwereld. Dit kan enorm angstig maken. Hierbij wordt ik dan ingeschakeld om de stervende energetische bescherming en rust te geven.

Operaties

Mensen die operaties moeten ondergaan vragen geregeld om energetische ondersteuning tijdens een onderzoek of operatie. Het is altijd prettig wanneer je rustig de narcose in kan gaan en dan weer prettig wakker wordt. Ik geef tips die je zelf kan doen voor de operatie of het onderzoek en begeleid daarnaast ook op afstand.

Niet meer eten

Yor wilde niet meer eten nadat hij bijna gestikt was in het eten van een ongeschilde appel. Na drie dagen niet eten schakelde zijn oma mij in om te helpen. Door het helpen op afstand kon Yor weer vloeibaar gaan eten en later weer vast voedsel.

In Nederland, Corsica of Australie

Het maakt niet uit waar je ben. Door het morfogenetisch veld (Rupert Sheldrake) kunnen we een verbinding hebben met elkaar. Dit betekend dat de healing of energetische ondersteuning de wereld rond mogelijk is. Regelmatig heb ik contact met mensen in Corsica en Australie, soms Canada of Duitsland waarvoor ik dan intune wat er aan de hand is, soms vraag ik een plattegrond op te sturen van hun huis, of een foto van hen zelf. Meestal echter krijg ik tijdens het contact hebben via skype of telefoon al door wat er aan de hand is. Het healing geven gaat soms ongelooflijk snel en makkelijk. Soms sneller dan wanneer iemand bij mij in de praktijkruimte is.