Ervaringen van Clienten

Ervaringen van Cliënten

Cliënten beschrijven hun ervaringen met de Noorderlicht Healing en met mij als persoon. Zij beschrijven hoe hun proces was en hoe zij mij hebben ervaren.

Ervaring van Immy

Na de opendag hoorde ik 's avonds Noor op mijn voicemail: "Je hebt een gratis workshop of sessie gewonnen." Wat een leuk kado! Ik kies voor een sessie.
Het Noorderlicht-centrum is ruim, mooi en heeft een prettige, rustige sfeer. Na een kort gesprek heeft Noor snel zicht op wat ze voor mij kan betekenen. Ze vraagt door, is zacht kritisch en respecteert mijn wens om niet te veel te praten maar te voelen. Ik krijg een healing.
Noor straalt zoveel kennis en ervaring uit zodat ik me op mijn gemak voel en alles vanzelf loopt tijdens de healing. Ze werkt serieus en liefdevol, is niet zweverig en heeft ook nog humor. Na de sessie ben ik hartstikke moe maar zeer voldaan. Noor heeft me liefdevol en professioneel geholpen om weer iets op te ruimen. (Immy 2016)

Ervaring van Marieke

Mijn indruk van Noor en de sessies die wij hebben gehad is dat er sprake is van oprechte belangstelling en overtuiging in dit werk. Dit geeft mij het gevoel dat ik echt "gezien" wordt. De visualisaties die zij regelmatig gebruikt, slaan goed aan bij mij, maar ook een "down to earth" gesprek is mogenlijk. Noor kijkt goed en tast af wat de hulpvrager nodig heeft. Ze is hierin zelf ook heel intuitief en weet hiermee vaak precies de vinger op de zere plek te leggen. Voor mij, iemand die meer het reguliere cirquit gewend is, werkt het wonderbaarlijk goed. De suggesties en huiswerkopdrachtjes die ze geeft, doen mij origineel aan en geven mij mede daardoor vaak een ander perspectief om naar de dingen te kijken.

Op woensdagavond geeft zij ook meditatie in een groep. Elke keer als ik hier weer geweest ben, besef ik hoe goed me dit doet. Hoe het een rustpunt is, waar je kunt en mag zijn wie je bent. (Cliënt 2016)

Therapie-Ervaringen 2014 van J.

Lichamelijk ging ‘t niet goed met mij, o.a. ijshanden, “ongelukjes”, weinig energie. Werd aan/lastiggevallen door geestelijke wezens en had moeite positief te blijven. Besloot hulp te zoeken en kwam bij Noor terecht. Bleek dat relaties uit dit leven mede een rol speelden en m.b.v. Noor en hulp uit geestelijke wereld werd de nodige Harmonie tot stand gebracht. Familievloek werd opgeheven, nadat Noor met geestelijke hulp de vervloeker tot inzicht wist te brengen. Vloek is opgeheven. Na wederzijdse vergeving stroomde vurige Liefde-energie langs vele koorden naar betrokkenen. Harmonie hersteld. Mijn energieveld was nog steeds niet in orde. Bleek dat ik in paar levens als vrouw trauma’s had overgehouden en deze zijn m.b.v. Noor en haar helpers of Noor als helpster, geharmoniseerd. Daar energieknopen/blokkades eveneens opgeheven waren stroomt mijn energie weer behoorlijk goed. Problemen zijn gevolg van verkeerde gedachten, daden en beslissingen uit het verleden of testen of gewoon lessen. Essentieel is te begrijpen wat de les in desbetreffende ervaring is/was. Is deze begrepen en heb je spijt betuigd en je jezelf en anderen vergeven kunt, als ‘t mag, kan situatie geharmoniseerd worden. Noor en geestelijke wereld kunnen/mogen alleen het probleem oplossen indien de les begrepen is (bestudeer ook genezingen van de Heer Jezus). Betekent dat je aan jezelf moet werken om zover te komen. Maar ook hierin mag je hulp van Noor en geestelijke wereld verwachten. Noor’s talent is heel bijzonder en zij is zeer liefdevol. Ik DANK NOOR en GEESTELIJKE WERELD voor alle HULP en alles wat ik heb mogen leren over mijn leven(s) en hoop dat ze nog velen mogen/kunnen Helpen.

Ervaring van Anoniem

Ik heb zelf geen cursus bij haar gevolgd maar wel healing gekregen. Hoewel mijn doelstelling was eenmalig en ik teleurgesteld was dat zij 7x voorstelde, kan ik nu na afloop zeggen dat ik totaal geen spijt heb gehad en dat ik erg geholpen ben en het een verrijking voor mij is geweest. Ik heb haar als buitengewoon kundig ervaren. (Cliënt 2009)

Ervaring van Frieda

"In een half jaar tijd van moe naar superfit. Heerlijk om me weer zo te voelen. Daarnaast heb ik erg veel geleerd, wat ik blijvend toe kan passen. Bijzondere gesprekken waarbij ik me volkomen vrij voelde om werkelijk alles te bespreken." (met toestemming van Frieda Gogelein, Cliënt in 2005).