Noorderlicht Healing

Noorderlicht Healing

Noorderlicht healing is puur licht-energie.

De Noorderlicht Healing is een verfijnde krachtige Healing met een zeer hoge energiefrequentie. Effectief bij het oplossen van blokkades en karmische patronen. Een diepe celmassage die de blauwdruk weer reinigt en opfrist.

 

De Noorderlicht healing werkt intens en lang door. Deze healing vorm is bij mij ontstaan uit mijn werk als Euritmiste, als Energetisch therapeute en mijn verbinding met de Geestelijke wereld. In stilte worden om uw lichaam heen dansbewegingen uitgevoerd die uw auraveld in een verhoogde trilling brengen. Hierdoor worden lichaam, ziel en geest in balans gebracht met elkaar. Zeer geschikt bij angsten, stress en burn out. Het energieveld wordt in zeven sessies opnieuw opgeladen. Een zeer krachtige healing wijze.

De Noorderlicht healing bedient zich van een aantal 'euritmische' basiselementen zoals onder andere de bewegingen van de dierenriem, de planeten, de klanken en de kleuren. Wanneer deze elementen euritmisch om de cliënt heen bewogen worden hebben zij een genezende en helende werking. Deze combinatie van bewegingen werken diep in op het oorspronkelijk niveau van de mens. Daarmee wordt als het ware weer je blauwdruk wakker geroepen. Je wordt je meer bewust van je levenspad. Er ontstaat balans tussen lichaam, ziel en geest. De energie van de dierenriem tekens en planeetkrachten werken niet alleen op het moment van onze geboorte op ons in, maar continue elke minuut van ons leven. Onze chakra's staan in verbinding met talloze bronnen uit het universum zoals met sterren en planeten. Hiermee vindt een polariteitenenergie uitwisseling plaats. Wanneer de verbinding met enkele van deze krachten geblokkeerd wordt ontstaat er een onbalans in ons. De Noorderlicht healing heft deze onbalans op en zorgt voor hernieuwde harmonie en energie. De verbinding kan zich herstellen. De Noorderlicht healing is een behandeling met hoge, diep transformerende en verfijnde energie. Heling met volledige harmonisering van je chakra's en subtiele lichamen.

De behandeling

Voor elke behandeling hebben we een kort gesprek om bewust te krijgen wat er veranderen mag. Daarna ga je liggen op de behandeltafel. Terwijl je in een steeds diepere ontspanning komt, stem ik me af op jouw energie en op de hogere energie waarmee gewerkt wordt. Zoals een violist zijn viool stemt zo stem ik als het ware mijn instrument. De Noorderlicht healing duurt ongeveer 40 minuten. Hierna blijf je nog 5 minuten liggen. Tijdens dit 'na' liggen werkt de energie in je door. De hele behandeling met gesprek duurt anderhalf uur.

Verschillende vormen en methoden

De Noorderlicht healing vul ik aan met andere vormen van genezen. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. De ene persoon werkt meer vanuit zijn intuïtie, terwijl de ander meer vanuit zijn denken het leven doorgronden wil. De een is gevoeliger voor beelden, de ander voor geluiden, geuren of bewegingen. Sommigen werken van buiten naar binnen, anderen liever van binnen naar buiten. Ik heb mij verschillende vormen c.q. methoden eigen gemaakt en dit geeft mij de mogelijkheid om af te stemmen op de persoon. Dit betekent dat we samen bepalen wat voor jou de beste weg is. Via gesprek, beelden, meditatie, lichaam en beweging, werk ik aan het vrijmaken van energieën en het losmaken of oplossen van knelpunten, zodat er innerlijk ruimte vrijkomt voor het 'nieuwe' levensgevoel.

 

MethodenAurora Phenomena

 

Zeer geschikt en ondersteunend bij

 • Oververmoeidheid en burn-out
 • Spanning en stress, angst en trauma verwerking
 • Emotionele, sociale en relationele problemen, of mentale onrust.
 • Zich herhalende fysieke problemen (zoals hoofdpijn, rugpijn, buikpijn)
 • Verlies en rouwverwerking
 • Nachtmerries en zich herhalende dromen
 • Om zelfverzekerder te worden
 • Wanneer je niet lekker in je vel zit en daar verandering in wilt brengen
 • Bewustzijnsontwikkeling
 • Spirituele ontwikkeling en verbinding met je Hoger Zelf 

Ervaringen van Cliënten

 • Een uiterst diepe ontspanning
 • Blokkades worden aangeraakt en kunnen worden opgelost
 • Schaduwkanten worden belicht en doorlicht
 • Levensenergie en enthousiasme bloeit weer op.
 • Een beleving van totale harmonie en balans ontstaat.
 • Een 'zijn' ervaren wordt ontwikkeld.
 • Het zelfgenezende vermogen wordt versterkt.
 • Het geeft een weldadig tintelend gevoel, als een nieuwe huid.

"In een half jaar tijd van moe naar superfit. Heerlijk om me weer zo te voelen. Daarnaast heb ik erg veel geleerd, wat ik blijvend toe kan passen. Bijzondere gesprekken waarbij ik me volkomen vrij voelde om werkelijk alles te bespreken." (met toestemming van Frieda Gogelein, Cliënt in 2005).