Retraite & Persoonlijke ondersteuning

Voor mensen die even een paar dagen of een week op adem willen komen en daarnaast elke dag een gesprek of healing willen ontvangen met een ervaren coach/healer/therapeut.

Waarom?
Door afstand te nemen en je even af te zonderen van je dagelijkse omgeving is er de mogelijkheid om dichter bij je essentie en ware kern te komen. De gesprekken en de healing (dus de dagelijkse sessie) die we hebben ondersteunen dit proces van ontwaken in jezelf. Je eigen kern en kracht aanboren om te zijn wie je in wezen bent.

De plek in het Noorderlicht Centrum te Geldorp De ruimte waarin je verblijft is zeer sober. Een lekker bed en een tafeltje, warmte en licht, rust en vrijheid. Het uitzicht is de binnentuin van het centrum. Door de weeks zijn hier geen gasten alleen de poezen en de vogels, de vissen in de vijver en af en toe een eekhoorn. Je hebt de ruimte zowel in de tuin als in sommige delen van het centrum te zijn.

Een retraite is om bij jezelf komen.  Dit betekend dat je grote delen van de dag in stilte met jezelf doorbrengt. Je kunt b.v. mediteren, een boek lezen of schrijven, wandelen,  je eigen muziek beluisteren (wel zelf b.v. een ipod meenemen), studeren of het één en ander proces door maken waarvoor jij je aandacht en je stilte wilt hebben.

Sessie elke dag
Elke dag plannen we een sessie afhankelijk van jouw wens en doel. Hier onder een aantal mogelijkheden die er zijn:

Mijn kwaliteit voor jouw potentieel
Mijn kracht is om jou te ondersteunen op je pad naar zelfontplooiing en bewustwording van de diepere essentie in jou. Ik kan je potentieel voelen/zien en stel vragen. Door deze vragen ontdek jij jouw potentieel. Verder ben ik in staat je Ziel en essentie te ervaren en blokkades uit vorige levens te zien.

Middernachtelijk uur en geboorte
Eén van de mogelijkheden die ik heb is jouw verbinding bewust te maken met het middernachtelijk uur. Het middernachtelijk uur is de periode van hoogste helderheid en overzicht tussen het vorige leven en het huidige leven. In het middernachtelijk uur heb je ooit de keuze gemaakt voor dit leven. Je hebt besloten wat je wilt schenken en wat je wilt ontvangen/leren. Dit zijn altijd twee krachten. De ene kracht gaat van jou de wereld in, de andere kracht werkt vanuit de wereld in jou door.

Heb je helder waarom je hier komt, wat je taak is, waarom je op aarde bent, dan kun je gerichter je keuzes maken in het leven. Dan is je pad helderder zichtbaar. Dit zelfde kan via de rebirthing/geboorte sessie die ik geef. De wijze waarop ik deze sessie geef is gericht op het herstellen van je volledig potentieel. Door terug te keren naar het middernachtelijk uur en vandaar je weg naar de aarde te herstellen. Daarin worden ook de trauma’s die bij de aardse geboorte zijn ontstaan hersteld.

Kosten van een Persoonlijke retraite
De kosten voor een retraite zijn gelijk aan het aantal sessies dat je wenst te ontvangen. € 98,00 euro per sessie. Wil je drie dagen op verhaal komen betaal je 3 x € 98,00 euro. Hiervoor ontvang je drie sessies. Voor het verblijf en de eventuele maaltijden betaal je een reële vrijwillige bijdrage.

Persoonlijk gesprek vooraf
Vooraf aan de eerste retraite is altijd een persoonlijk gesprek. Hiervoor betaal je 45,00 euro. Tijdens dit gesprek bepalen we samen of een retraite voor jou in deze vorm de geschikte weg is. Dit gesprek kan eventueel ook per skype. 06-28423459 Noor Elffers 

Wat zijn jouw verwachtingen?
In dit voorgesprek bespreken we de rede van je retraite. Wat voor jou belangrijks is. Welke verwachtingen je hebt en wat ik voor je zou kunnen betekenen. Het is gebleken dat sommige mensen de verwachting hebben dat ik in de retraite dagen minimaal één heel dagdeel per dag ter beschikking ben. Dit hoort niet bij de retraite. Wanneer je behoefte hebt aan meer sessies (of meer tijd met mij) per dag dan kan dit wel worden geregeld (betaald). Tijdens jouw retraite dagen kun je van mij verwachten dat ik je per dag één sessie geef (van anderhalf uur) en dat ik, eventueel in overleg, de maaltijden met je nuttig, eventueel voor of met je de maaltijd klaar maak. Laat weten wat je graag zou willen.