Kristal Chirurgie (Aura arts)

Kristal Healer & Aura Arts

Voordat een fysieke pijn of aandoening in het lichaam tot uitdrukking komt is de ziekte of blokkade al te zien in de verschillende auralagen. Met behulp van kristallen kunnen we de aandoening uit het auraveld 'snijden' en het zelfgenezend vermogen van de cliënt aanspreken en activeren.

Hierbij werken we met diverse soorten Vajra's en Phurba's en de geometrische lichtstructuren.  Wanneer wij volledig succes willen hebben met een etherische operatie zal de cliënt zich vooraf bewust moeten worden waarom zijn of haar lichaam deze ziekte of aandoening creëert.

Bij verschillende fysieke en energetische problemen kan Kristal Healer en Aura Arts worden ingezet. Voor operaties en ter voorkoming van sommige operaties. Wanneer iets in het lichaam tot uitdrukking komt als ziekte of hindernis dan kunnen we het ook vinden in de verschillende etherische aura lagen. Voordat het tot een fysieke pijn of aandoening komt is een ziekte reeds zichtbaar in de aura.phurba lapis

Zonder dat de aandoening of ziekte uit de aura is gehaald, losgelaten, of is opgelost, zal er op het fysieke vlak geen genezing zijn.
Als Aura Arts opereer ik in de aura velden. Als energetisch healer zoek ik in het auraveld de oorsprong op. Dit doe ik veelal met mijn helder waarnemende vermogens. Ik ga in gesprek met de energie die uit balans is. Ik voel/ervaar wat er nodig is om de trillingsfrequentie in de aura en energielaag weer te herstellen. Vaak werk ik met mijn handen maar soms ook met kristallen of rituele voorwerpen zoals vajra’s, viswa vajra’s en Phurba's. Dit zijn rituele voorwerpen die ooit speciaal gemaakt zijn door Tibetaanse monniken of Nepalese Priesters om Healing rituelen mee te doen. Ik kies het juiste kristal of gereedschap uit en ga aan het werk in afstemming en samenwerking met de Engelen en de geestelijke Geneesheren, Artsen en Chirurgen. Hierbij worden mijn handen geleid.

viswa vajraMet kristallen wordt er in het auraveld in 49 verschillende energielagen gewerkt. Hiermee kunnen oude hardnekkige fysieke en emotionele problemen uit het aura veld geopereerd worden. Het is gebruikelijk dat er meerdere spirituele operaties plaats vinden voor het auraveld hersteld is. Na de behandeling is het uiterst belangrijk drie dagen rustig aan te doen. Niet intensief te sporten en je druk maken of over belasten. Hoeveel operaties op een probleem worden uitgevoerd is afhankelijk van het gegeven. Soms volstaat een operatie, soms zijn er 3 tot 7 operaties nodig.

Meestal zijn diep zittende fysieke en emotionele problemen in alle auralagen terug te vinden. Om deze te helen is het belangrijk om balans te brengen in Lichaam, Ziel en Geest. Hiervoor is bewustwording noodzakelijk. Veel en misschien wel alle problemen die wij ervaren zowel op fysiek als geestelijk gebied zijn terug te voeren op afwezigheid van Liefde en aanwezigheid van angst.

Elke ziekte creëert meer angst, elk geluksmoment is de voedingsbodem voor meer liefde. We zullen tijdens de sessie ook tijd besteden aan het vergroten van de Liefde en het loslaten van de angst.

Wil je meer lezen over hoe ik een etherische operatie uitvoer klik dan hier: Kristal Healer & Aura Arts

Voor alle duidelijkheid wil ik hier nog twee zaken vermelden:

  1. Het slagen van een etherische operatie hangt af van de bewustwording van de cliënt. Wanneer het bewustzijn niet wakker is op het probleemgebied dan kan ik opereren doch zal het gene wat is weggehaald zich opnieuw creëren.
  2. Het onder medische behandeling blijven van de reguliere geneeskunde is heel belangrijk. De etherische operatie is pas dan gelukt wanneer de reguliere geneeskunde een operatie niet meer nodig acht. Ik zal u daarom altijd adviseren om ook onder behandeling te blijven van de reguliere artsen.

06-28423459 stel uw korte vraag via sms, antwoord volgt snel.

 Hartelijk dank Noor Elffers