Tareth

Tareth

De Code voor het Lichtlichaam in Klanken

Tareth heeft mij de inwijdingen gegeven tot Alchemic Healer. Hij leerde mij om te werken met symbolen, rituelen, meditatie en met de Alchemistische Taal.

In 2007, kwam Tareth in Wéris, in België, met een groep bijeen om te luisteren naar de heldere klanken die enkele megalithische staande stenen voortbrachten terwijl zij er omheen mediteerden.

Op 3 juli 2008 verzamelde zich een groep van meer dan 40 mensen op de wereldberoemde locatie Avebury in Engeland, om de klanken die Tareth daar manifesteerde te beluisteren en op te nemen. Hij verklaart dat dit het begin is om mensen op een mooie en krachtige wijze te leren hun Lichtlichaam te manifesteren. De Engelenwezens communiceren via de Ziel van de Aarde om ons te helpen heling te brengen en zicht te krijgen op een harmonieuze toekomst. Tareth beschrijft klanken als ‘de subtiele energie van de Aarde’. “Het is alsof de aarde met ons communiceert als een levend organisme. Ik versterk het geluid dat al aanwezig is”, zegt hij, “maar dat meestal buiten het bereik van ons gehoor ligt”.

In april 2009 reisde een andere groep naar de Grote Piramide van Gizeh, waar de sinds het begin van dit proces meest opmerkelijke Gemanifesteerde Klanken werden opgenomen.

Tareth is nu zover om het belang van zijn werk aan een groter publiek te presenteren. Hij legt uit: “Deze Klanken bevatten de codes van het Lichtlichaam en kunnen je helpen om die energieën te integreren in je dagelijks leven. Ze bevatten de wijsheid en lessen die noodzakelijk zijn voor de volgende stap in de evolutie. Deze boodschappen over de toekomst en over de rol die jij kunt spelen worden nu voor het eerst geopenbaard op een wijze die voor iedereen bereikbaar is. Dit is het begin van een krachtige en liefdevolle gave van de Bron. Voor al degenen die zich willen voorbereiden op de nieuwe spirituele periode en daarin een wezenlijke rol willen spelen, is dit werk een unieke gelegenheid om dit te gaan manifesteren”.

Tareth onderwijst regelmatig in België, Denemarken en Nederland. Hij geeft sinds 3 jaar Workshops in Rotterdam. Hij leert hoe je werkt met symbolen, rituelen, meditatie en met de Alchemistische Taal, om ingewijd te worden in het gebruik van deze Klanken en om diep contact met de geest van de Bron en met je eigen innerlijke magie te doen ontwaken. Door te leren hoe je deze Klanken gebruikt, zul je de wijsheid van de Lichtwezens die onze planeet begeleiden beginnen te kanaliseren en je zult leren hoe je een reële bijdrage kunt leveren aan de spirituele toekomst van de mensheid.

Door dit werk is het mogelijk een leven te creëren dat in vrede en harmonie is met de natuurlijke stroom van creatie. Workshops bieden een kans nieuwe manieren te leren om te leven en om te gaan met de uitdagingen en mogelijkheden tot groei. Je zult ook leren hoe je je aangeboren psychische en spirituele gaven kunt vergroten, je hogere doel te verwezenlijken en een kanaal te worden voor de nieuwe energieën van bewustwording. Het zal je allemaal helpen om mee te werken aan een toekomst in harmonie.

De Klanken stellen je in staat om je te verbinden met de verheffende, inspirerende en helende aard van het universum, om de kracht van je Lichtlichaam te doen ontwaken. Tareth wil ook graag in 2012 een netwerk van leraren trainen die in staat zijn om anderen te leren hoe deze Klanken te gebruiken.

Tareth heeft mij de inwijdingen gegeven als Alchemic Healer; Alchemic Healing

Tareth is door John Consemulder hierover op de radio geïnterviewd:

http://tareth.co.uk/