Alchemic Healing

Alchemic Healing

Een healing met Bron-energie en Graal-energie. Werken met de negen Ouden, Christus en Boeddha. Diepgaande zachte healing.

Alchemic Healing

Healing vanuit de Bron. Deze heling stemt je af op je goddelijke licht oorsprong, met behulp van de 9 Engelen of Ouderen, die de aarde sinds haar ontstaan begeleiden. De 'Alchemic healing' werd door de Bron rechtstreeks aan Tareth (Geoff Boltwood) doorgegeven en is, samen met de Noorderlicht healing, één van de zuiverste verbindingen met de oude wijsheid van alchemie. 'Alchemic Healing' kan je spirituele groei versnellen. 'Alchemic Healing' verbind je met je ziele~essentie, zodat die meer in je dagelijkse leven doorwerkt. Een healing vanuit verbinding met de Bronenergie en Graalenergie.

Tijdens deze healing werk ik met Bronenergie. De energie van de Schepping. De Bron is waaruit alles ontstaat en waarin alles weer terugkeert. De Ouden, Engelen, Thot, Christus en Boeddha zijn o.a. energieën die ondersteunen in het contact met Bronenergie.

Dit is een diepgaande zachte healing. Hierbij maak ik gebruik van symbolen en mantra’s. Deze vorm van Healing is mij geleerd door Tareth. Een verlichte Meester in Engeland.

Tareth:

Tareth is de Alchemic Meester en Meester in de Geheime Wijsheid van Healing. Wanneer hij healing geeft manifesteert hij dikwijls geurende etherische oliën. Tijdens mijn opleiding heb ik deze heerlijk ruikende oliën in mijn handen gehad en mee naar huis kunnen nemen. Hij manifesteert deze olie als zichtbare handtekening van de aanwezigheid van God. Tareth zijn werk is jou te verbinden met je ziel en God.

Wanneer ik je een 'Alchemic healing' geef is dit wat ik doorgeef. De liefde van de Bron. Dit spreekt jou aan in je ziel en in je zelfgenezende vermogen.

Wil je meer lezen over de Code voor het lichtlichaam in klanken zie Tareth.

Voor de website van Tareth met een interview met John Consemuller zie:  http://tareth.co.uk/