Energetische wervelkolom correctie

Il Redentore Leonardo DaVinci
Door een zeer intensieve energiestroom wordt het energieveld (de aura) uitgebalanceerd en gestabiliseerd. De verschillen in beenlengte, scheefstand van bekken en schouders worden zichtbaar en meetbaar gelijk en in evenwicht gebracht.

Harmoniseren van de wervelkolom

Met "Christusenergie" helen, harmoniseren en balanceren van o.a. de wervelkolom helpt bij bekkeninstabiliteit, schouder, rug en nek klachten en brengt de hele energie in stroming en balans. Wanneer we de wervelkolom energie weer laten stromen werkt dit ook door op de organen. Je wervelkolom is je levensboom. Deze healing is zeer goed te zien en te ervaren aan o.a. het verschil in beenlengte dat zichtbaar opgeheven wordt. Door met de Christusenergie in de wervelkolom de weg weer vrij te maken en doorstroming te bewerkstelligen kunnen onze organen en chakra's weer optimaal functioneren.

Verstoringen en blokkaden in de wervelkolom kunnen vele vage tot zeer heftige klachten teweeg brengen. Te weinig doorstroming kan klachten veroorzaken aan het skelet, de pezen en spieren, in de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Dit kan tot ernstige lichamelijke, emotionele en mentale verstoringen leiden. Zodra er in het centrale kanaal blokkades zijn, zijn er elders in het lichaam organen en gebieden die minder energie krijgen. Doormiddel van de Christusenergie is de wervelkolom, het pranakanaal (Sushumni kanaal) en onze nadi's als het ware door te blazen en weer tot optimale stroming te brengen tot in het diepste celgeheugen. (In Duitsland wordt dit "Begradigung" genoemd.)
Verder lezen:

 

< Terug naar: Christusenergie Healer opleiding