Voor wie is de training Scheppend Bewustzijn bedoeld

Een training voor mensen die hun eigen vorm willen vinden en scheppen. Alle ingrediënten heb je in huis om deze te vinden. Vaak heeft het te maken met de moed en het doorzettingsvermogen om je eigen hart te volgen. Hoe schep jij wat bij jouw ziele-essentie past?
Deze eigen vorm kan op elk werkgebied liggen. Op het gebied van therapeut, docent, arts of schrijver, verpleger of sociaal werker. Het gaat om het vinden van je eigen potentieel waarmee jij op de een of andere wijze de wereld wil verrijken en ondersteunen.

Het idee voor deze training is ontstaan doordat ik regelmatig mensen ontmoet die veel hebben gedaan. Zij volgenden workshops, cursussen en opleidingen, zij lazen verscheidene boeken, doch hebben nog niet gevonden wat zij eigenlijk zoeken. Zij zoeken ‘iets’ en zijn zich niet altijd bewust wat dit ‘iets’ is. Mijn inziens is dit ‘iets’ onze innerlijke krachtbron waaruit wij onze weg gaan. Wij zijn het zelf waar we naar op zoek zijn. Bewustzijn krijgen over wie je bent en wat je hier komt doen is volgens mij dan ook belangrijk. Mens, Ken u zelve stond boven de poort van Delphi geschreven. In alle mysteriescholen draaide het om dit kernbewustzijn in ons wat diep verbonden is met ons totale ziele-wezen, dus niet alleen met dat deel wat geïncarneerd is in het hier en nu. Dit is voor mij Christusbewustzijn.

 

In de groep die ik het afgelopen jaar heb mogen begeleiden in hun Scheppend Bewustzijn proces, kwam regelmatig naar voren dat de positieve zelfdicipline wel de aller moeilijkste zaak is. We weten heel goed wat ons goed zou doen en waar we onszelf zouden kunnen verrijken en ondersteunen. Doch hierin doorzettingsvermogen en volharding tonen door elke dag datgene wat we ons voornemen ook werkelijk te doen is een hele oefening op zich. Dit proces oefenen we aan de 12 deugden. We volgen hier de deugden van de maand.

 

Meer informatie: Noor Elffers 06-28423459 smssen of appen is sneller dan inspreken.

Inschrijfformulier Scheppend Bewustzijn

 

< Terug naar Scheppend Bewustzijn