Individuele begeleiding, reading en healing

Ondersteuning bij je bewustwordingsproces en spirituele ontwikkeling. Ik begeleid mensen die op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak belemmeringen ervaren. Onderweg gedurende je leven kunnen belemmeringen ontstaan waardoor je zieleverbinding geblokkeerd raakt en je niet lekker functioneert. Ook als je hooggevoelig bent, je bewustzijn wilt verruimen, nader op onderzoek wilt in je levensplan, en/of jezelf een diepe helende ontspanning cadeau wilt doen. Healing ondersteund het zelfgenezend vermogen, de bewustzijnsontwikkeling,  de energetische bescherming en versterkt het immuunsysteem en het auraveld.

Kristal Healing

Dantian Healing

Deze kristalhealing is een bekrachtiging van onze drie belangrijke basisenergie-bronnen. Men noemt deze drie Dantians ook wel “Gebieden van Elixer”. Deze drie krachtbronnen werken met elkaar samen en tegelijkertijd hebben ze een heel eigen werkingsgebied.

Lees meer...

Rebirthing - Geboorte werk

Door je terug te brengen, bij vol bewustzijn,  naar het Middernachtelijk uur, het midden tussen het vorige leven en het huidige leven, kun je ontdekken waar je potentieel en levensenergie hebt losgelaten en dit weer integreren in het NU.

Lees meer...

Noorderlicht Healing

Noorderlicht healing is puur licht-energie.

De Noorderlicht Healing is een verfijnde krachtige Healing met een zeer hoge energiefrequentie. Effectief bij het oplossen van blokkades en karmische patronen. Een diepe celmassage die de blauwdruk weer reinigt en opfrist.

Lees meer...

Stemvork Healing

Stemvork = Trilling = Energie = Gezondheid!

De stemvorken zijn afgestemd op verschillende zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos. De trillingsfrequenties werken diep door in het celorganisme en activeren het zelfherstellend vermogen.

Lees meer...

Energetische begeleiding bij kanker

Kanker geeft in je leven een enorme shock.  Het is altijd prettig wanneer er iemand met je mee kijkt die niet te dicht bij je staat maar wel weet wat er op dit moment met je gebeurt. Iemand die als begeleider en als ervaringsdeskundige met je kan voelen.

Lees meer...

Energetische wervelkolom correctie

Il Redentore Leonardo DaVinci
Door een zeer intensieve energiestroom wordt het energieveld (de aura) uitgebalanceerd en gestabiliseerd. De verschillen in beenlengte, scheefstand van bekken en schouders worden zichtbaar en meetbaar gelijk en in evenwicht gebracht.

Lees meer...

Klachtenlijst stemvork therapie

Bij welke klachten kan je ondersteuning krijgen met stemvorken. Een alfabetische lijst met klachten waar ik je bij kan ondersteunen met stemvorken. Deze lijst is lang niet volledig. Staat jouw klacht er niet bij dan raad ik je aan mij te mailen of te smssen. 

Lees meer...

Christusenergie Healing

Sterke genezende energie die o.a. in staat is zonder aan te raken de wervelkolom weer in balans te brengen. Specifiek in te zetten bij disbalans in bottenstructuren, gewrichten en "Ik" processen.  

Lees meer...

Kristal Healer & Aura Arts

Voordat een fysieke pijn of aandoening in het lichaam tot uitdrukking komt is de ziekte of blokkade al te zien in de verschillende auralagen. Met behulp van kristallen kunnen we de aandoening uit het auraveld 'snijden' en het zelfgenezend vermogen van de cliënt aanspreken en activeren.

Lees meer...

Heilige Geometrie Healing

Licht Geometrie

Geometrie op fijnstoffelijk energetisch niveau is de geometrie van lichtstructuren, klankstructuren en bewegingsstructuren. Licht, klank en beweging gaat vooraf aan het scheppen van materie.

Lees meer...

Alchemic Healing

Een healing met Bron-energie en Graal-energie. Werken met de negen Ouden, Christus en Boeddha. Diepgaande zachte healing.

Lees meer...

Zalving ter bekrachtiging

Wat is een zalving

Heilige olie nectarHet Zalven is heiligen, wijden of zegenen van iets of iemand voor zijn taak. Het bekrachtigen van de essentie van die persoon en de verbinding versterken met de Holy Spirit.

Lees meer...

Dierenriem en planeet bewegingen

12 Dierenriem - bewegingen

De twaalf dierenriemtekens kennen we wel van onze horoscoop. Zij hebben elk hun eigen kwaliteit en karakter. Deze tekens werken niet alleen op hetDierenriem baby moment van onze geboorte op ons in. Zij werken continue dag en nacht in ons energiesysteem door.

Lees meer...

Kleur en Klank bewegingen

Noorderlicht Healing; Kleuren - Klanken

De Noorderlicht healing bedient zich van een aantal 'euritmische' basiselementen zoals onder andere de bewegingen van de dierenriem, de planeten, de klanken en de kleuren. Wanneer deze elementen euritmisch om de cliënt heen bewogen worden hebben zij een genezende en helende werking.

Lees meer...

Ervaring Zalving

Zalving met Heilige Zalfolie

Een prachtige beschrijving, stap voor stap van de zalving. Hoe elk onderdeel van de zalving haar eigen kwaliteit en ervaring oproept.

Lees meer...

Ervaringen van Cliënten

Cliënten beschrijven hun ervaringen met de Noorderlicht Healing en met mij als persoon. Zij beschrijven hoe hun proces was en hoe zij mij hebben ervaren.

Lees meer...

Ervaring met stemvork therapie

Ervaring met stemvorktherapie bij beroerte en verlamming

Op je 55ste een herseninfarct en hoe dan verder......veel baat bij stemvorktherapie om het beschadigde motorische gedeelte weer te activeren.

Lees meer...

Euritmie

Wat is Euritmie

Euritmie wordt gevormd door de magische beweging van het gezonde ritme, deze bewegingen ondersteunen de levenskrachten in de mens. Euritmische bewegingen sterken de IK kracht van de mens.

Lees meer...

Tareth

De Code voor het Lichtlichaam in Klanken

Tareth heeft mij de inwijdingen gegeven tot Alchemic Healer. Hij leerde mij om te werken met symbolen, rituelen, meditatie en met de Alchemistische Taal.

Lees meer...