Adres en route

Noorderlicht Centrum

Bewust Heel Zijn

Healing, Therapie & Opleidingen

Hulst 96            
5662TK Geldrop

Tel: 06-28423459

!! Bij geen gehoor Niet inspreken !! graag een sms sturen.  Gaat het snelste

of email sturen. Dit kan even duren voor ik antwoord geef. i.v.m vele mails per dag.

De beste kans om mij te bereiken is tussen 8.00 & 9.00 uur in de ochtend.

 

Informatie: u kunt gebruik maken van het contactformulier voor vragen en opmerkingen of email: info(apenstaart)noorderlicht-centrum(punt nederland)

Let op!! Op de Hulst is de nummering niet helemaal duidelijk. Het is het enige witte boerderijtje en staat naast nummer 94. In de voortuin staat een vlaggenmast met een vaandel eraan met Noorderlicht Centrum erop. (LET OP! tomtom kun je het beste op nr 81 zetten, dit is schuin tegenover het centrum, anders stuurt de tomtom je te ver door)

Per Trein:
Uitstappen op NS station Geldrop. Ga het station uit en sla direct linksaf. Je loopt nu parallel aan de spoorlijn. Loop recht door tot je aan een T kruising komt en je niet verder recht door kunt. Hier steek je over en loop je naar rechts tot de eerste mogelijkheid om naar links te gaan. Dit is de Hulsterweg deze loopt over in Hulst. (dus niet naar rechts afbuigen...daar is ook een hulst maar niet het goede gedeelte) Noorderlicht centrum is aan je rechter hand bij de vaandel met Noorderlicht Centrum erop. (de totale wandeling duurt 12 minuten)

 

Per auto:

Klik HIER en klik op 'routeplanner' en vul uw eigen woonplaats in. Er wordt dan een kaart zichtbaar met de juiste route. Let op!! Er zijn  veel mensen die met hun tomtom voorbij het huisnummer geleid. Tik het huisnummer 81 in, i.p.v. 96 dan kom je beter uit. Wanneer je op de hulsterweg rijdt komt er een vernauwing in de weg. Hier gaat de hulsterweg over in de Hulst. Hierna zijn er nog twee versmallingen in de weg. Na deze twee versmallingen is het het eerste witte boerderijtje met rietendak aan je rechter hand. Witte vlaggenmast in de voortuin met een vaandel er aan met de tekst Noorderlicht Centrum. (Vaandel is er 8 februari afgewaaid)