Studiegids Zuiver Waarnemen

Eindelijk is het zo ver dat de studiegids klaar is en ik ze op kan sturen aan de mensen die zich hebben ingeschreven voor de opleiding Zuiver Waarnemen.

De tweede en derde jaars hebben de studiegids al ontvangen en er werd uitermate enthousiast gereageerd over hoe deze eruit ziet. We zijn ook met recht blij dat dit ei gelegd is. Al weer een stukje dichter bij de audit. We zijn nu nog hard aan het werk aan het lesmateriaal van de drie jaren, zodra dat klaar is gaan we de audit aanvragen. Het duurt al bij al veeeeel langer dan ik me voorgesteld had. Ik heb me echt heel erg vergist in de enorme puist werk die dit met zich mee brengt. Het wordt echter zo mooi en overzichtelijk dat ik heel blij ben dat ik me deze klus op de hals heb gehaald. Dus....rustig voorwaarts!!

Isabel heeft prachtige overzichten gemaakt van de lesstof en dit dient als houvast voor de cursist om een helder overzicht te hebben wat er gaat komen. Door het maken van een jpg bestand en het verkleinen voor de website is het misschien niet zo duidelijk te lezen. Doch om een indruk te krijgen is het hoop ik wel voldoende.