Connectiesensor en lecher-antenne

De connectiesensor

De connectiesensor is een test instrument dat lijkt op een biosensor. Echter door de ankh aan de spriet is er een hooggevoelig instrument ontstaan wat ontwikkeld is door Eric Laarakker van de healthcare academie. De connectiesensor is voor mij een welkome aanvulling. Reeds jaren lang ben ik op zoek naar een goed meetinstrument en test instrument. De connectiesensor is een test-instrument waarmee ik verstoringen op energetisch gebied, therapieblokkades, therapeutische punten en pijnpunten kan localiseren. Ook kan ik hiermee de 7 connectie-kanalen uittesten die, wanneer zij geblokkeerd zijn, voor verstoringen in het energieveld kunnen zorgen.

De lecherantenne

Afgelopen herfst 2016 heb ik bij Eric de cursus voor de lecher-antenne volgen. Hiermee heb ik mijn lang verwachtte meet instrument, om frequenties te meten van o.a. organen, ook eindelijk in huis. Dit wilde ik al lange tijd om zo te meten welke frequentie verhogingen de stemvorken, die ik inzet voor healing, geven. Ik zal een voorbeeld geven hoe ik de lecherantenne inzet: Iemand komt bij mij voor zijn prostaat. Elke maand behandel ik hem met stemvorken. Nu, met de lecherantenne, meet ik  de frequentie van zijn prostaat door vóór de behandeling. Vervolgens geef ik de behandeling. Na de behandeling meet ik opnieuw en schrijf beide metingen op. Voor en na de behandeling. Dit doe ik elke maand weer en zo kan ik zien hoe de verhoging van de frequentie van de prostaat gaat.