Ziele Resonantie

Ziele resonantie

Kijk en luister eens naar een klankkast. Wanneer de klankkast goed is gebouwd voor die specifieke frequentie van die ene stemvork resoneren de kast en de stemvork samen. Het klinkt dan zuiver en helder in harmonie met elkaar. Het is dan nauwelijks nodig om de stemvork aan te slaan, al bij een kleine aanraking resoneert de stemvork in de klankkast en zingt lange tijd door. Zo zouden we ook kunnen kijken naar ons lichaam en onze ziel. Ons lichaam is de klankkast en de stemvork de ziel. Wanneer ons lichaam in harmonie is met de frequentie van onze ziel, stroomt onze energie, onze klank, helder en zuiver naar buiten.

 

Ons lichaam bestaat niet alleen uit een fysiek lichaam, maar ook uit een gelaagd energieveld daar omheen. Het auraveld. Ondanks dat wij niet allemaal in staat zijn het auraveld te zien is het wel degelijk aanwezig en behoort het tot onze klankkast. Dit betekent dat wanneer we in harmonie zijn in alle auralagen, onze klankkast goed is afgestemd om de frequentie van onze ziel tot uiting te brengen.

Hoe kun je nu jouw klankkast (lichaam en auraveld) goed afstemmen op jouw ziele – toon (stemvork)?

  • Door vanuit je hart te leven en niet bang te zijn voor ervaringen in welke vorm dan ook
  • Door oude pijnen en blokkades die niet meer dienen voor welzijn, groei en gezondheid te verwerken en los te koppelen/laten
  • Door verbinding te maken met je spirituele plan en in je eigen heilige ruimte te staan
  • Door jezelf te omarmen in al je grootsheid en kleinheid die jij bent
  • Door je innerlijke resonantie te kennen (mens ken uzelve) en naar buiten te laten zingen
  • Door lichaam, ziel en Geest met elkaar samen te laten gaan. Hierdoor gaat het hele universum met je mee zingen
  • Door op het juiste moment, het juiste te doen en te laten. Voor alles is een tijd en een plaats. Dan is het goed
    In de opleidingen Zuiver Waarnemen, Scheppend Bewustzijn en Christusenergie Healer beoefenen we dit resoneren met onze ziel.