Noorderlicht Academie

Binnenkort zal Noorderlicht Centrum haar nieuwe naam krijgen. Samen met de nieuwe website zal Noorderlicht Centrum tot Noorderlicht Academie omgedoopt worden. Dit is ontstaan uit het samenvoegen van de website Noorderlicht Centrum en Fonoforese Academie. Het is voor mij als eenpitter veel werk om alles up to date te houden dus is een website veel eenvoudiger. Kees van Dongen is voor mij een prachtige website aan het bouwen die helder en overzichtelijk zal zijn. Ik kijk er naar uit.

Lees meer...

Ooievaar en update certificering'18

Vandaag vloog of eerder zweefde er een ooievaar cirkelend boven het Noorderlicht Centrum. Brenger van de boodschap van geboorte. Geboorte van het nieuwe element in mij en in het centrum. Dit klopt. Ik ben nog steeds druk bezig met het voorbereiden van de certificering. Dit zal nog even duren maar vordert zeker gestaag dus komt het helemaal voor elkaar. Er wordt gewerkt aan een nieuwe website. Aan een nieuw logo. Aan een nieuwe huisstijl.

Lees meer...

Update Certificering en meer

Update Certificering
Een wat langere update van het Noorderlicht Centrum en de Fonoforese Academie, omdat er al weer erg veel is gebeurd in de afgelopen maanden.
Op twee maanden na, een jaar geleden, begon ik aan mijn project voor de certificering van Noorderlicht Centrum. Hierin heb ik mij gruwelijk vergist. In januari 2017 dacht ik nog dat ik in mei wel zo ver zou zijn. Het is echter zo veel werk dat ik op dit moment, 23-11-2017 nog niet klaar ben en zelfs het eind nog niet in zicht is. Ik zet nu in op een nieuwe einddatum in de hoop dat dit wel reël gesteld is: 23 -5 -2018.

Lees meer...

Ben jij een Alchemist

Een mooi artikel, al zeg ik het zelf, over waarom het belangrijk is om je scheppende bewustzijn aan te spreken.

Klik op de afbeelding om een leesbaar PDF bestand te kunnen lezen.

Lees meer...

Update korte beroepsopleiding: Te veel hooi op de vork

In januari dacht ik even de voorbereiding voor de audit te kunnen doen en daarmee in mei 2017 wel klaar te zijn. Verder had ik niet verwacht dat de opleiding Psycho Sociale Basiskennis zo intensief zou zijn. Dit beiden betekend dat ik nog niet klaar ben met de voorbereidingen voor de audit.

Lees meer...

45 jaar last van mijn hoofd in 3 sessies klachtvrij

Ervaring van een client
Ik heb ruim 45 jaar lang last gehad van een bepaalde plek in mijn hoofd. Eerst periodiek, later permanent. Later werden de klachten ook heviger. Zodanig zelfs dat ik er de laatste paar jaar nauwelijks nog van kon slapen. Natuurlijk heb ik meermalen het hele medische circuit doorlopen. Dit leverde niets op. Op CT scans was niets te zien. Toevalligerwijs kwam ik in contact met Noor. Noor heeft mij in 3 sessies van mijn klachten afgeholpen!
Lex

Connectiesensor en lecher-antenne

De connectiesensor

De connectiesensor is een test instrument dat lijkt op een biosensor. Echter door de ankh aan de spriet is er een hooggevoelig instrument ontstaan wat ontwikkeld is door Eric Laarakker van de healthcare academie. De connectiesensor is voor mij een welkome aanvulling. Reeds jaren lang ben ik op zoek naar een goed meetinstrument en test instrument. De connectiesensor is een test-instrument waarmee ik verstoringen op energetisch gebied, therapieblokkades, therapeutische punten en pijnpunten kan localiseren. Ook kan ik hiermee de 7 connectie-kanalen uittesten die, wanneer zij geblokkeerd zijn, voor verstoringen in het energieveld kunnen zorgen.

Lees meer...

EHBO boekje Fonoforese Stemvork therapie

Het EHBO boekje voor stemvork therapie is klaar!!!

Een heus EHBO boekje voor ruim 250 klachten (in alfabetische volgorde) waarbij gebruik wordt gemaakt van drie stemvorken en 75 Acupunctuurpunten. Voor snelle verbetering bij ongemakken.

Lees meer...