13 Heilige nachten meditaties

Voor elke nacht een meditatie

De 13 heilige nachten zijn tussen 24 december en 6 januari. Elk jaar zijn het dezelfde nachten en kun je de meditatie CD opnieuw gebruiken. In de rest van het jaar kun je de meditatie voor de desbetreffende maand beluisteren. Het zijn krachtige meditaties die een diepe healing en innerlijke kracht oproepen. Ook al begijp je wellicht niet alle meditaties en woorden de werking blijft en is intens. Er zijn de afgelopen vijf jaar heel wat mensen geweest die keer op keer in de heilige nachten gebruik hebben gemaakt van deze mooie CD. Lees meer over hoe deze CD is ontstaan.

Naar aanleiding van de vraag van mijn vriendinnen om ondersteuning bij de meditaties voor de heilige nachten, heb ik voor elke heilige nacht een meditatie gemaakt.

Deze meditaties zijn op Cd gezet en te koop. Bij het maken van de meditaties heb ik gebruik gemaakt van de meditatietekst (één zin per nacht) van het boek van Roland van Vliet. "Wie denken de mensen dat IK ben". Roland heeft het hier over de heilige nachten en geeft er een beschrijving bij.

Voorafgaand aan het inspreken van de meditatie heb ik mij steeds ingelezen in het boek van Roland. Vervolgens heb ik mij afgestemd. Zodra ik mij afstem ontstaan er bij mij beelden, bewegingen, klanken en woorden die samen de meditatie vorm geven. Een soort intuitieve imaginaire inspiratie die ik in woorden laat horen begeleid met muziek. Op dezelfde wijze ontving ik de inwijdingsmeditaties voor de Christusenergie Healer opleiding .

De Cd is op drie wijze te bestellen:

  • Als Audiocd (dit zijn 4 cd's) 15.00 euro excl. verzendkosten
  • Als Mp3 Cd (dit is 1 cd ) 10.00 euro excl. verzendkosten
  • Als Download ontvang je na betaling een link om zelf de cd te downloaden. 10.00 
  • Te bestellen via de webshop Puur-Noor