Stemvork workshops vervolg

Chakra balans en Ik kracht versterken:

  • De chakra balans of "Ik" versterkende behandeling die je leert in de workshop kan helpen bij grotere innerlijke balans en versterken van zelfvertrouwen. Wanneer je het moeilijk vindt om voor jezelf op te komen of je grenzen te stellen. Wanneer je snel van je stuk gebracht bent of na ziekte en medicijn gebruik voelt dat je nog niet helemaal de kracht hebt die je voorheen wel had. Een chakra healing om de chakra’s in balans te brengen. Het zelfgenezend vermogen wordt hierdoor aangesproken

Workshop: Opstijgende pijnen en Hoofdpijnen:

Opstijgende pijnen

Hoofdpijnen

Te veel in Hoofd behandeling

Geestelijk kopje koffie

Workshop: Verkoudheid, Rug en nier problemen:

Verkoudheid behandelen

Osteoporose behandeling, rug en nier problemen

Nier- yang Kracht opbouw

Klachten bij stofwisselingsziekten

Workshop: Leverreiniging, menstruatiestoornissen, verkrampingen:

Leverreiniging

Verkrampingen en spanningen

Menstruatiestoornissen

Workshop: Chronische ziekten, pijn klachten 

Belangrijke punten bij pijnbehandeling

Belangrijke klassieke acupunctuurpunten

Chronische ziekten

Pijnklachten behandelen met stemvorken. Verschillende pijnklachten en stemvorken komen aanbod. Rug, knie. schouder en nek klachten zullen we behandelen. Verder leer je welke stemvorken jouw pijnen kunnen verlichten. Er zijn een aantal allround stemvorken die zeer breed inzetbaar zijn en een aantal die specifiek gericht op een bepaalde klacht en pijn werken. Meld bij je inschrijving voor welke pijnklacht je graag advies wilt en ik zal kijken hoe ik je ter wille kan zijn tijdens de workshop dag.

Workshop: Kniepijn, schouder en rug klachten

Kniepijnen

Rug en schouder klachten

Workshop: Tinnitus (oorsuizen) Workshop: open inschrijving

Leer stemvork behandelingen die de tinnitus verminderen of zelf totaal laten verdwijnen. Er zijn meerdere vormen van Tinnitus bekend. Elke vorm van Tinnitus heeft een verbinding met een orgaan. Wanneer dit orgaan, bv de nieren, minder goed functioneert kan er tinnitus ontstaan. Wanneer je dit orgaan op de juiste wijze gaat behandelen en verzorgen, de juiste trillingsfrequentie aanbied, hersteld het orgaan en stopt de tinnitus. Hierover vertel ik je graag meer op deze dag.

Workshop "Beroerte en verlamming"

  • Wat kun je doen wanneer iemand in je omgeving een hersenbloeding heeft gehad en verlamd is geraakt. Deze dag zal je mogelijkheden aanreiken om een patient te ondersteunen die verlamd is geraakt. Er is met stemvorken heel veel ondersteuning te bieden. Spiergroepen en zenuwbanen kunnen makkelijk wakker geroepen worden en geactiveerd worden zodat de patient zelf verder kan oefenen. Uit directe ervaring leer ik je de techniek en hoe je de juiste behandel punten opspoort voor het beste resultaat. Een boeiende dag die ook voor gezonde mensen die aan een zijde minder bewegingsvrijheid hebben een ondersteuning kan zijn.
  • <<Terug naar: Stemvork Workshops