Ervaringen Cursisten Kristal Healer - Aura Arts

De lessen Etherische Kristalchirurgie zoals ze toen nog heetten, hebben mij veel gebracht.

De enorme kennis die Noor beschikt over dit onderwerp en andere onderwerpen betreffende spiritualiteit zijn zeer indrukwekkend.

Net zoals de hoeveelheid leerstof die zij aanbied.

Mij heeft het een dieper inzicht en begrip gebracht op het gebied van heling, van trilling en van de mens in verbinding met de kosmos.

Het heeft me meer diepgaand geleerd over het zelfgenezend vermogen en de eigen wijsheid in en van de mens en hoe hier op in te spelen. Voor mij zijn haar lessen en de reis die ik daardoor gemaakt heb niet alleen een verrijking voor mijn praktijk maar ook voor mijzelf als mens.

Anja

 

Hallo lieve mensen,
Ik wil jullie deelgenoot maken van mijn rechterbeencorrectie door de Christus energie. Marjo heeft mij een behandeling gegeven met Christusenergie. Ik heb 13 jaar geleden mijn rechterenkel op 3 plaatsen gebroken (tegen verbrijzeling aan). Mijn rechtervoet is iets naar rechts in het gips gezet en daardoor zo blijven staan. Als ik mijn voeten naast elkaar plaatste kreeg ik pijn in mijn rechter knie. Gistermiddag voordat ik naar huis ging voelde ik een pijnscheut door mijn rechterenkel gaan. Dit trok daarna weer weg. Ik dacht nog hier wordt aan gewerkt. Marinus en ik gaan altijd nog even lekker eten bij de Goudrenet. Toen wij het restaurant uitliepen naar de auto zag ik dat mijn rechtervoet rechter stond. Niet zoals altijd iets naar rechts. Ik vroeg Marinus of hij wilde kijken en bevestigde dat mijn voet rechter stond. Mijn enkelgewricht voelt ook soepeler aan. Als ik nu mijn voeten naast elkaar plaatst, dan voel ik geen pijn in mijn knie. Ik ben helemaal verrast. Ik heb gisteravond aan Noor mijn ervaring verteld en zij vroeg mij of ik mijn ervaring ook
aan jullie wil vertellen. Ik voelde gisteravond dat er gewerkt werd aan mijn kaakgewricht, mijn knieën en mijn benen. Ook mijn rug voelt soepeler aan. Ik ben blij en dankbaar met deze correcties. Groet in Licht en Liefde, Magda

 

Inschrijfformulier Kristal Healer & Aura Arts