Ondersteuning na de opleiding Fonoforese

Aanvullende lesdagen

Er wordt de afgestudeerde Fonoforese therapeuten elk jaar een aanvullende Fonoforese extra van twee dagen aangeboden waarin nieuwe elementen geleerd worden (de wereld blijft in beweging en ontwikkeling). Ook is er dan ruimte om met praktijk vragen te komen en ervaring uit te wisselen.

Ondersteuning na de studie

Het gebeurd regelmatig dat een oud cursist mij benadert met een specifieke clienten vraag. Het is niet voor iedereen makkelijk om op een vraag goed in te tunen om te weten welke punten en welke stemvorken geschikt zijn. Hierbij ondersteun ik je graag.

Plaatsje op de website

Wanneer je één blok of module hebt gedaan dan kun je op de website genoemd worden onder het kopje Fonoforese Therapeuten. Er staat bij je naam hoeveel blokken of modules jij hebt gevolgd. Hierbij kan een link naar jouw website geplaatst worden en of naar je email adres. Zo kunnen mensen bij jou in de buurt je vinden en een consult bij je boeken. Het is voor mij heel prettig wanneer je bereid bent op je website te noemen bij wie jij je opleiding hebt gevolgd en ook een wederlink te plaatsen voor www.fonoforese-academie.nl en www.noorderlicht-centrum.nl 

 

<Terug naar: Fonoforese Toonpunctuur Stemvork opleiding