Trillingsverhoging en spontane inwijding (Fonoforese-stemvork opleiding))

De Fonoforese opleiding heeft niet alleen een leerzaam element omdat je leert werken met de stemvorken maar juist ook een trilling verhogend effect waarin er spontane inwijdingen en genezingen kunnen plaats vinden door de hoge energieën die worden opgewekt door het werken met stemvorken.

Door vijf dagen met elkaar en de stof te werken is het mogelijk om door een diep transformatie proces te gaan. Doordat je vijf dagen in een andere omgeving bent, weg uit de dagelijkse beslommeringen, is er de mogelijkheid meer tot jezelf te komen en kunnen je eigen processen de ruimte krijgen. De stemvork trillingen dienen als initiator, blokkade breker en transformator naar Eenheid. Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt op een zachte trillende wijze waardoor beweging en verlichting ontstaat.

Eén van de cursisten benoemde, dat het eerder een Healer opleiding is dan een therapeuten opleiding. Dit ontstaat ook doordat we de stemvorken combineren met de krachten van de edelstenen, kleuren, essence en andere energetische healing elementen.

 

<Terug naar: Algemene informatie stemvork-trilling-energie & gezondheid