vervolg opleiding Kristal Healer - Aura Arts

Dit doe je veelal met je helder waarnemende vermogens. Je gaat in gesprek met de energie die uitbalans is. Je voelt/ervaart wat er nodig is om de trillingsfrequentie in dat level en die energielaag weer te herstellen. Je kiest het juiste kristal of gereedschap uit en gaat aan het werk in afstemming en samenwerking met de Engelen en de geestelijke Geneesheren, Artsen en Chirurgen. Je laat je handen leiden.

VajraHet kiezen van de juiste kristal (meestal bergkristal) of de juiste Phurba of Vajra geschied op afstemming en intuïtie. Je zult ontdekken dat het fijn is om een aantal kristallen en phurba's of vajra's te bezitten. Elk instrument heeft zijn eigen kwaliteit en mogelijkheden. Ondanks dat we ook met kristallen en andere instrumenten werken leer je in eerste instantie met je handen de energie te traceren en te manipuleren. Het is uitermate belangrijk om de reinigende en genezende energie door je handen en vingertoppen te kunnen laten stromen om een goed resultaat met je healing werk te hebben.

Meestal zijn diep zittende fysieke en emotionele problemen in alle auralagen terug te vinden. Om deze te helen is het belangrijk om balans te brengen in Lichaam, Ziel en Geest. Veel en misschien wel alle problemen die wij ervaren zowel op fysiek als geestelijk gebied zijn terug te voeren op afwezigheid van Liefde en aanwezigheid van angst.

Elke ziekte creëert meer angst, elk geluksmoment is de voedingsbodem voor meer liefde. We zullen tijdens de training ook tijd besteden aan het vergroten van onze Liefde en het loslaten van onze angst. Ieder mens is Heel. Wanneer er twijfel is ontstaan in het vertrouwen op deze heelheid kunnen we elkaar helpen weer te resoneren met vertrouwen en Heelheid.

Tibetaanse Geneesheren
De oude Tibetaanse geneesheren bundelden met hun geest de geometrische lichtstructuren tot lichtconcentraties waarmee de balans in het auraveld en het lichaam hersteld werden. Deze bundelingen van licht zagen eruit als de ons nu bekende phurba's en vajra's. Het is belangrijk dat wij ons geestelijke vermogen weer herinneren om lichtstructuren en lichtfrequenties te kunnen bundelen. In niveau III zal Noor je de voorwaarden voor het herinneren van deze verfijnde wijze van genezen leren.

Inschrijfformulier Kristal Healer en Aura Arts

 

< Terug naar: Opleiding 'Kristal Healer en Aura Arts'