Leermeester Joshua en Michael

Sinds mijn jeugd heb ik helder waarnemende vermogens. De afgelopen 16 jaar wordt ik zeer duidelijk opgeleidt en ondersteund door Joshua (etherische Christus) en Aartsengel Michael. Mijn verbinding met de Tibetaanse opgestegen geneesheren (Tibetaanse artsen) wordt elk jaar helderder en duidelijker. Zij leren mij met de lichtstructuren te werken in het auraveld. Door mij zelf te scholen in zuiverheid (dit doe ik via oefeningen die Rudolf Steiner heeft aangereikt) tijdens het werk lukt het me regelmatig om contact te hebben met Aartsengel Michael of met de etherische Christus die zichzelf soms Joshua noemt.

Axis mundi Vajra:

Van de Tibetaanse geneesheren ontving ik de Axis mundi vajra. De Axis mundi is een 3D vajra en zeer krachtig in zijn werking. Om in je eigen verbinding te komen met je kern en de essentie van Zijn is de Axis mundi vajra een grote hulp. Het moment dat ik deze mooi vorm kreeg aangereikt, door de opgestegen Tibetaanse artsen, was bij het verwijderen van een zwart magische vloek. Ik had iets nodig om de client in haar kracht te laten blijven terwijl ik mijn aandacht kon richten op de energie die haar los mocht laten. De vorm werd voor mijn geestesoog duidelijk zichtbaar boven het hart van de client. Vervolgens draaide de lichtkristal zich op hoge snelheid door de zwarte energie heen en leek alle duistere energie op te slurpen en schonk de client heldere schone energie terug. Deze schone energie spoot uit sommige punten als een fontein terwijl de andere punten juist de duistere energie opzogen. Deze Axis mundi vajra is te koop via het centrum. Er komen meer heilige voorwerpen aan het licht. Ik werk samen met May en Daniel die voor mij deze mooie vormen in half edelsteen laten maken o.a. in India en Nepal. Via mij kun je hun adressen krijgen.

 

De Seghem Scepter


De laatste vorm die mij in een droomwijding werd aangereikt is de Seghem. De Seghem of Wass (ook wel Oas of Ouas) is een scepter die de Farao's en Goden in Egypte droegen wanneer zij ingewijd waren in de hoge goddelijke licht-liefde krachten. Wil je hier meer over lezen klik dan door naar mijn blog Droominwijding Seghem

 

< Terug naar: Opleiding 'Kristal Healer en Aura Arts'