Mijn opleiding van de Geestelijke wereld

Als ik nu terug kijk naar mijn leven zie ik dat mijn opleiding vanuit en door de Geestelijke wereld al heel jong begonnen is. Het voelt voor mij nu alsof ik nooit ben losgelaten door mijn begeleiders vanuit de Geest. Dit gevoel is echter niet constant in mijn leven aanwezig geweest. Het was er meer niet dan wel.

Via imaginatieve ervaringen worden mij de lessen aangereikt. Er worden mij beelden getoond die mij leren en duidelijk maken wat er mag gebeuren voor de mensen en de wereld om mij heen. Het beeld is compleet met kleur, klank, vorm en beweging zodat er direct een totaal plaatje ontstaat hoe ik er mee kan werken. Dit heeft zich naar mate ik ouder werd meer verfijnt. In het begin waren het meer grove brokstukken, in eerste instantie wist ik niet wat ik er mee moest doen. Nu....jaren later is het veel makkelijker om de taal van "God" te verstaan. Ik heb minder ruis op mijn telefoon verbinding. :-)

Op deze wijze worden mij de meditaties, de lessen en de behandelingen voorgesteld. De geestelijke wereld toont het voor mijn derde oog. Het is een diep weten hoe het is. Zo krijg ik dagelijks lessen door en deze verwerk ik in de lesstof van de diverse opleidingen die Noorderlicht Centrum & Fonoforese academie rijk zijn.

Er zal in de komende tijd meer aan dit artikel toegevoegd worden over mijn spirituele biografische ontwikkeling.

Lichtgroet Noor Elffers