Welkom!
Heb je behoefte aan ondersteuning bij je fysieke of emotionele klachten of bij bewustwording, genezing en groei naar meer harmonie en balans in je leven? Noor Elffers van het Noorderlicht Centrum stelt zich als doel om mensen liefdevol te begeleiden in hun proces. Dat gebeurt zowel in het individuele healing en therapie werk, als ook in de opleidingen, trainingen en workshops.

Je bewustzijn ontwikkelen is een concrete weg waarbij positieve zelfdiscipline, voeten op de grond, zelfreflectie en humor essentiële ingrediënten zijn. De opleidingen die gegeven worden draaien om healing, bewustzijns- en zelfontwikkeling.

Liefde, respect en positiviteit vormen de basis van mijn werk. Ieder mens is in wezen heel. Wanneer er ziekte of disbalans is ontstaan dan is het mogelijk om met behulp van bewustwording en healing de balans weer te hervinden. Je hebt altijd de mogelijkheid en de keus om je te verbinden met de universele harmonie van Eenheid. Wanneer dit niet lukt op eigen kracht kunnen healing en therapie een welkome ondersteuning zijn. Zowel in de healingen, de therapie als ook in de opleidingen en de workshops zal je de liefde en verbondenheid met de Eenheid ervaren.
Lichtgroet Noor Elffers (06-28423459)