Meditatie avonden

Op woensdagavond van 19.30 - 21.00 uur € 7.00 euro per avond. 

Een diepe ontspanning heeft een heilzaam en genezend effect op je lichaam, je ziel en je geest!

 • Als eerste voorkom je door meditatie klachten en ziekten die ontstaan door stress. Regelmatig in jezelf keren geeft een sterkere verbinding met je kern. Hierdoor is er meer balans en harmonie in je leven.
 • Ten tweede werkt een diepe ontspanning bewustzijnverruimend. Zaken die door de dag heen genomen weinig aandacht krijgen kunnen nu in beelden helder en duidelijk voor je worden. Dit geeft eyeopener ervaringen die je ontwikkeling en handelingen in je dagelijks leven positief kunnen beïnvloeden. Problemen zullen hierdoor minder heftig in je hoofd blijven rond malen. Je komt sneller tot een goede oplossing hiervoor.
 • Ten derde geeft mediteren een mogelijkheid om nieuwe bronnen in jezelf aan te boren. Bronnen waar je in je dagelijkse leven aan voorbij rent mogen nu in alle glorie zich voor je openen en je geest bevruchten met nieuwe ideeën en creativiteit.

Enthousiast!
Geef me een belletje of mailtje als je mee wilt doen. Je wordt dan persoonlijk ontvangen zodat jij je snel thuis en welkom voelt.

 

De meditatie is healing pure sang. Luister in jezelf naar de kleine lettertjes van je ziel.

Weet je dat je ook de meditaties kunt downloaden elke week! Per kwartaal ongeveer 11 meditaties van 45 minuten voor 66,00 euro

Draag jezelf in het Al, laat het Al jou dragen

 • INHOUD

  Meditatie inhoudelijk
  Het aanbod van de meditaties zal verschillend zijn. Er zullen basismeditaties gegeven worden maar ook meditaties die je mee nemen op een reis door andere werelden. Mijn afstemming en verbinding met de geestelijke wereld maakt dat ik zeer regelmatig meditaties door krijg. Deze meditaties channel ik ter plekke. Zij worden mij doorgegeven terwijl ik ben afgestemd op de groep mensen die aanwezig is. Dit houdt in dat ik van tevoren niet weet hoe de meditatie gaat verlopen. Elke meditatie is weer anders. Laat je verrassen.

  De groep
  Er is inmiddels een mooie vaste meditatiegroep ontstaan. Vooraf delen we kort hoe het met ons gaat. De ervaring leert dat dit verbondenheid en aandacht geeft die eenieder goed doet. Na de meditatie is er opnieuw een korte deelronde waarbij er de mogelijkheid is om te delen over de meditatie. In de groep is een open en vriendschappelijke houding naar elkaar.

  De kleine lettertjes
  Kleine lettertjes zijn altijd heel belangrijk, de kleine lettertjes van je eigen leven. Als je heel goed luistert, heel diep in jezelf, dan zie je dat ze je de weg wijzen. Let goed op de kleine kriebeldingen in uw ziel..die zijn er niet voor niets...je doet er goed aan daar acht op te slaan! Soms voel je zo’n vage nauwmerkbare ongerustheid. Dat overkomt je op de meest wonderlijke momenten, in de metro, onder ‘t lezen van een boek of tijdens het vrijen... Lees dan je kleine lettertjes nog maar eens goed na. Je vraagt je misschien af waarom die boodschappen niet wat groter gebracht kunnen worden. Nee! Dat moet juist met kleine lettertjes. Zulke zo persoonlijke, zo gevoelige zaken kunnen niet in grote letters uitgeschreeuwd worden. Het hoort erbij dat je goed luistert! Pas als je erg goed luistert kan je hart het horen. Dat deurtje is niet groot genoeg voor dikke woorden.  - Chris Elffers

 • ERVARINGEN

  Deze pagina is in opbouw. Hier komen de ervaringen van mensen die regelmatig bij mij mediteren op de woensdagavond.
 • DOWNLOADS

  Dit is een inlogpagina voor mediterenden die graag thuis de meditaties (nogmaals) beluisteren. Je kunt je aanmelden om een abonnement/inlog te kopen zodat je elk kwartaal de nieuwe meditaties kunt beluisteren. Dit zijn live opnames.
  Een kwartaal heeft minimaal 10  en maximaal 12 meditaties van ongeveer 45 minuten elk. Kosten hiervoor zijn € 6 euro per meditatie x 11 = € 66 euro per kwartaal.

  Een enkele meditatie aanvragen kosten € 10.00 euro per losse meditatie (eenmalig mogelijk).

  Aanvraagformulier voor meditatie downloads. Op het formulier kunt u uw keuze aangeven.

  Meditatie 2018: 1. Eigen onvermogen, onhebbelijkheid, onzekerheid, angst, verdriet enz. bekijken en transformeren. 2. Chakra balans healing. 3. Hart healing. 4. 13 chakra frequentie verhogen. 5. Innerlijke leraar - Ik Ben. (in totaal 180 min. = kosten € 40,00 euro)

  Meditatie 2018.1: 1. Akasha bibliotheek, 2. Elementen reis, 3. Geboorte reis, 4. Zielencontact, 5. Auraspiegel. (in totaal 189 min. kosten € 40,00 euro)

  Meditatie 2019 eerste kwartaal

  Meditatie 2019 tweede kwartaal

  Meditatie 2019 derde kwartaal

  Meditatie 2019 vierde kwartaal

   

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie

Hulst 96
5662 TK Geldrop

E:
T: 06 28423459

Social Media© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.