Helende Meditatie's

Heb je behoefte aan helende meditaties?

Elke woensdagavond van 19.30 - 21.00 uur is er een meditatie avond op de molenstraat 2 (in het oude postkantoor) in Geldrop. | 11.00 euro.

Elke eerste woensdagavond van de maand van 19.30 - 21.00 uur is er een klankavond op de molenstraat 2 (in het oude postkantoor) in Geldrop | 15.00 euro.

 • Door meditatie voorkom je klachten en ziekten die ontstaan door stress. Regelmatig in jezelf keren geeft een sterkere verbinding met je kern en met de Bron. Hierdoor is er meer balans en harmonie in je leven.
 • Meditatie wekt een diepe ontspanning en is bewustzijnverruimend. Zaken die door de dag heen genomen weinig aandacht krijgen kunnen nu in beelden helder en duidelijk voor je worden. Dit geeft eyeopener ervaringen die je ontwikkeling en handelingen in je dagelijks leven positief kunnen beïnvloeden. Problemen zullen hierdoor minder heftig in je hoofd blijven rond malen. Je komt sneller tot een goede oplossing hiervoor.
 • Ten derde geeft mediteren een mogelijkheid om nieuwe bronnen in jezelf aan te boren. Bronnen waar je in je dagelijkse leven aan voorbij rent mogen nu in alle glorie zich voor je openen en je geest bevruchten met nieuwe ideeën en creativiteit.
 • Alle meditaties worden terplekke ontvangen afhankelijk van de personen in de groep.

Persoonlijke helende meditaties

Afgestemd op jou ziel en persoonlijkheid ontvang ik bewustzijnsverhogende en helende meditaties. Wil je zo'n meditatie ontvangen geef mij even een mailtje met je geboorte datum en je naam, met als titel: "persoonlijke meditatie." 

De meditatie is healing pure sang. Luister in jezelf naar de kleine lettertjes van je ziel.

Wil je vaker mediteren koop dan een strippenkaart. 11 meditatie avonden voor 111,00 euro.

Draag jezelf in het Al, laat het Al jou dragen

 • INHOUD

  Meditatie inhoudelijk
  Het aanbod van de meditaties zal verschillend zijn. Er zullen basismeditaties gegeven worden maar ook meditaties die je mee nemen op een reis door andere werelden. Mijn afstemming en verbinding met de geestelijke wereld maakt dat ik de meditaties door krijg. Deze helende meditaties ontvang ik ter plekke. Zij worden mij doorgegeven terwijl ik ben afgestemd op wat er in jou, in de mens op dit moment mag plaats vinden. Dit houdt in dat ik van tevoren niet weet hoe de meditatie gaat verlopen. Elke meditatie is weer anders. Laat je verrassen.

  Elke eerste woensdag van de maand is er een klankavond. Hiervoor is het belangrijk om je van te voren aan te melden via het contactformulier.
 • ERVARINGEN

  Deze pagina is in opbouw. Hier komen de ervaringen van mensen die regelmatig bij mij mediteren op de woensdagavond.
 • DOWNLOADS

  Dit is een inlogpagina voor mediterenden die graag thuis de meditaties (nogmaals) beluisteren. Je kunt je aanmelden om een abonnement/inlog te kopen zodat je elk kwartaal de nieuwe meditaties kunt beluisteren. Dit zijn live opnames.
  Een kwartaal heeft minimaal 10  en maximaal 12 meditaties van ongeveer 45 minuten elk. Kosten hiervoor zijn € 6 euro per meditatie x 11 = € 66 euro per kwartaal.

  Een enkele meditatie aanvragen kosten € 10.00 euro per losse meditatie (eenmalig mogelijk).

  Aanvraagformulier voor meditatie downloads. Op het formulier kunt u uw keuze aangeven.

  Meditatie 2018: 1. Eigen onvermogen, onhebbelijkheid, onzekerheid, angst, verdriet enz. bekijken en transformeren. 2. Chakra balans healing. 3. Hart healing. 4. 13 chakra frequentie verhogen. 5. Innerlijke leraar - Ik Ben. (in totaal 180 min. = kosten € 40,00 euro)

  Meditatie 2018.1: 1. Akasha bibliotheek, 2. Elementen reis, 3. Geboorte reis, 4. Zielencontact, 5. Auraspiegel. (in totaal 189 min. kosten € 40,00 euro)

  Meditatie 2019 eerste kwartaal

  Meditatie 2019 tweede kwartaal

  Meditatie 2019 derde kwartaal

  Meditatie 2019 vierde kwartaal

   

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.